Boost je Basis! – workshops

Klaar voor Boost je Basis? Waar iedere maand een ander thema centraal staat dat te maken heeft met helemaal zijn wie jij bent!

Voel je je vaak onzeker en zou je dat anders willen? Klaar met iedereen die over je grenzen heen loopt, maar vind je het lastig om ze aan te geven? Heb je geen idee wat je wilt, maar groeit combi werk-gezin je boven het hoofd? Te veel last van drukte, stress of slapeloosheid. Dan zijn deze workshop wat voor jou!

Wat ontdek je?

  • Dat je makkelijker kan loslaten
  • Zaken je minder moeite kosten
  • Je denken en gevoel meer in balans zijn
  • Je meer plezier hebt
  • Je heldere inzichten krijgt
  • De stroom van gedachten vermindert of verdwijnt
  • Jij minder/geen last hebt van stress
  • Je veel lekkerder in je vel zit
  • Je heerlijk kan genieten!
  • En meer….

In korte tijd vergroot je jouw basis, verdiep je je kennis, doe je nieuwe ervaringen, inzichten en ideeën op en kun je oefenen.

Praktisch

Wanneer: Maandelijks op woensdagavond van 18.45 – 20.45 uur
Waar: Floris Versterstraat 2, Leeuwarden
Deelnemers: maximaal 6 plekken
Investering: € 37,- inclusief thee, lekkers, materialen en een goodie bag

Vriendenkorting
Boek je de workshop samen met een vriend, vriendin, familielid of kennis, dan krijgen jullie allebei 10% korting!

Meld je nu aan!

Data en thema’s Boost je Basis!

Elke maand, woensdagavond 18.45 – 20.45 uur

7 juli 2021 – Rust in je hoofd
Een workshop avond waar we gaan kijken naar hoe je rust vergroot kan worden. Stel je voor – minder stress, minder zorgen, minder onrust. Vaak hebben we een druk hoofd door te veel stress, zorgen en piekeren. Wat is eigenlijk stress, wanneer helpt het je en wanneer zorgt het ervoor dat je overspoelt raakt. Je krijgt praktische tools om stress te verminderen. Je ervaart innerlijke rust, plezier en ontspanning. En je voelt je weer jezelf, maar dan een lichtere vrolijke versie.

15 september 2021 – Alle ballen in de lucht houden
Een workshop avond waar we gaan kijken naar hoe je om kan gaan met alles wat je doet in je dagelijks leven. Soms speelt perfectionisme ook een rol in alles wat je ‘moet’ doen. Dus kan je leren vriendschap te sluiten met de perfectionist in je, zodat kan ervaren dat je goed bent zoals je bent. Dat je keuzes mag maken en daarin je met een ontspannen gevoel je grenzen kan bewaken.

13 oktober 2021 – Zelfvertrouwen en grenzen stellen
Een workshop avond waar we gaan kijken naar hoe je zelfvertrouwen vergroot kan worden.
Je beter weet waar je grenzen liggen, zodat jij je kan voelen hoe je je echt wilt voelen. Je krijgt meer rust en veerkracht, waardoor stress kan verminderen.

Combinatiepakket Boost + Ruimte

Een Boost workshop in combinatie met 2 coachingsessies.

We gaan samen op maat kijken wat jou helpt om zo snel mogelijk meer te zijn wie je bent en rust en ruimte in het leven te krijgen. Je neemt deel aan de workshop en ontvangt drie coaching sessies met mij. Je krijgt een boost in je ontwikkeling. Dit pakket sluit aan als je behoefte hebt aan een korte periode van ondersteuning, waarnaar je weer zelfstandig verder gaat.

Investering: €187,- inclusief workshop, 2 coachingsessies en goodie bag

Meld je nu aan!

Combinatiepakket Boost + Ruimte + VIP

Een Boost workshop in combinatie met 3 coachingsessies en de online training Op Jezelf Bouwen.

We gaan samen op maat kijken wat jou helpt om zo snel mogelijk meer te zijn wie je bent en rust en ruimte in het leven te krijgen. Je neemt deel aan de workshop en ontvangt drie coaching sessies met mij. Daarnaast kan je op je eigen tijd aan het werk met de online training Op jezelf bouwen. Vergroot je zelfzorg voor meer veerkracht en balans in je leven

Je krijgt een boost in je ontwikkeling. Dit pakket sluit aan als je behoefte hebt aan een fysieke en online periode van ondersteuning, waarnaar je weer zelfstandig verder gaat.

Investering: €297,- inclusief workshop, 3 coachingsessies, goodie bag en online training Op jezelf bouwen.

Meld je nu aan!

Wanneer kies ik een workshop en wanneer de individuele coaching?

Dit is een persoonlijke keuze. Het kan erg leuk en inspirerend zijn om met gelijkgestemden aan de slag te gaan, waarbij je zaken herkent. Hierdoor kan je merken dat je niet de enige bent met dit soort uitdagingen. Je voelt je vaak hierdoor gesteund. Je kan elkaar inspireren, tips geven, samen ontdekken hoe het werkt en wat het oplevert. Dit heeft zeker een positief effect op jouw individuele proces. De workshop geeft je ook de mogelijkheid om dit mooie proces samen met iemand te beleven. Je partner, een goeie vriend(in) of iemand anders uit je naaste omgeving.