GRATIS DOORBRAAK GESPREK

Je hoeft het niet alleen te doen

Loop je al een tijdje tegen belemmerende patronen aan bij jezelf? Te veel drukte in je hoofd, waardoor je eigenlijk niet meer goed kan voelen wat je nu echt nodig hebt?

Of heb je het gevoel dat je niet meer vrijuit je leven kan leven zoals jij het zou willen.

Of misschien zit je met wat vragen waar je niet goed het antwoord op weet en waar je gewoon eens even over wil sparren met een professional.

Wat het ook is wat jouw bezig houdt of waar je misschien zelfs in vast loopt: ik help je graag!

Als je erop vertrouwt dat je een oplossing vind voor elke uitdaging, dan ligt een doorbraak binnen handbereik.

Vrijblijvend korte coaching

en gegarandeerd 3 tips

Ben je nog geen klant bij mij, maar wil je wel graag even dat er meegekeken wordt in dat waarin jij vastloopt. Jouw zoektocht aan mij voorleggen? Vraag gerust gratis en vrijblijvend een Doorbraak Gesprek aan. Ik geef er per maand 2 gratis weg ter waarde van € 87,-.

Hoe het werkt?

Eigenlijk vrij simpel en laagdrempelig. Ik stuur jou na jouw aanvraag een korte online vragenlijst op. We plannen een tijdstip in en op basis van jouw antwoorden bereid ik me voor, zodat ik in het gesprek goed kan meekijken met jouw vraag. Het gesprek vindt vervolgens plaats via beeldbellen, je ontvangt hiervoor een link van mij in je mailbox.

Tijdens mijn voorbereiding en in ons gesprek gaan we na waar je nu staat, wat je al gedaan hebt en hoe het één en ander loopt bij jou. Je krijgt sowieso 3 waardevolle tips van mij tijdens dat gesprek, zodat je weer verder kunt. Lijkt het je wat? Hieronder lees je reacties van mensen die jou voor gingen.

Het gesprek heeft mij enorm geholpen om mijn innerlijke rust terug te vinden, spanningen los te laten en mijzelf te accepteren. Ik weet nu weer wat ik kan doen om mijn balans te vinden en eindelijk weer te glimlachen! Heel erg bedankt daarvoor!! – Fiona

Door anders te kijken naar waarin ik vastzat en mijn lichaam erbij te betrekken was het eigenlijk zo opgelost! Ik kan het nog steeds bijna niet geloven dat het nu zo simpel is wat eerst zo lastig leek. Verfrissend en praktisch, ik kan het iedereen aanraden. – Henk

Ja, ik kom graag in aanmerking voor dit Doorbraak Gesprek

Laat hieronder je gegevens achter en ik laat je zo snel mogelijk horen of jij geselecteerd bent.