Boek Maroesja als spreker

Ik ben een verfrissende spreker die je mee kan nemen in de wereld van merken en personal brands. Mijn motto: ‘Wees jezelf vanuit je eigen basis, het is het mooiste wat je jezelf en de wereld kunt geven.’

Op mijn eigen wijze combineer ik de oosterse wijsheden met de purpose marketing van deze tijd. Ik neem het publiek mee in de wereld van jezelf zijn en vanuit authenticiteit presenteren. Een interactieve lezing met kennis en gevoel. Ik ben ondernemer, spreker en inspirator.

Na 15 succesvolle jaren in de marketing en communicatiewereld gooide ik het roer om. Om weer opnieuw te ontdekken waar ik energie van kreeg. Nu combineer ik de wereld van yoga, coaching en branding tot een ervaring in denken en voelen. Zodat je energieker, krachtiger, vrijer en gelukkiger jezelf kan presenteren en in het leven kan staan.

 “Een lezing van Maroesja is altijd authentiek, verrassend en een belevenis. Door haar energie, persoonlijke anekdotes, humor en praktische aard zal haar lezing bij de toehoorders blijven plakken, raken én ze in beweging zetten. Haar echtheid, openheid en humor zijn haar kracht. Haar levenservaringen en kennis maken het inspirerend en motiverend.”

Ik spreek over de volgende onderwerpen:

Jezelf als merk presenteren

Op het moment dat je dieper afpelt naar de kern van wie je werkelijk bent, als mens én als onderneming kom je uit bij een stevig fundament. Door van binnen naar buiten te werken blijf je trouw aan jezelf. Je creëert meer balans en helderheid in je onderneming en je onderscheidend vermogen wordt groter. Tijdens deze lezing neem ik jullie mee door de wereld van wat een merk is. Waarom een sterk merk belangrijk is en hoe je dit creëert. Met tot de verbeelding sprekende voorbeelden die uitnodigen om de theorie op je eigen bedrijf toe te passen.

Mindful in het dagelijks leven zijn

Yoga, meditatie, mindfulness zijn steeds meer activiteiten die mensen toepassen om meer rust en helderheid in het dagelijks leven te krijgen. Maar hoe pas je de wijsheden hiervan nu toe buiten je yogamat of meditatiekussen? Hoe kan je met meer aandacht aanwezig zijn en meer compassie voor jezelf en de ander hebben? En moet je daarvoor nu wel uren op een yogamat of meditatiekussen doorbrengen?