Merk Businesscoach voor ondernemers met passie

Jij weet dat jij als ondernemer je moet onderscheiden. Toch zie ik veel ondernemers dit proberen met zaken die bij het vak horen. Veel diensten lijken dan op elkaar en dat maakt het voor klanten lastig kiezen. Jezelf op een authentieke manier presenteren maakt je enorm krachtig.

Wat is het nu dat jou echt onderscheid?

Authentiek merk bouwen

Als Merk Businesscoach adviseer ik jouw hoe je meer authentiek zichtbaar kunt zijn met je onderneming. In gesprekken met ondernemers merk ik dat ik mijn jaren ervaring als merkstrateeg graag gebruik om richting te geven. Ik neem zeker 15 jaar ervaring mee op het gebied van strategische communicatie, PR, marketing, branding en grafische vormgeving. Waardoor ik snel helderheid kan geven in waar je onderscheidend vermogen ligt en hoe je een authentiek merk bouwt.

Werkwijze Merk Businesscoach

Met veel enthousiasme en intuïtie begeleid ik je in hoe je jouw communicatie, branding en zichtbaarheid verder kunt uitbouwen op een manier die past bij je essentie, verhaal en missie. Om samen helderheid te krijgen in jouw zakelijke essentie en jouw groei te ondersteunen.

Jouw essentie, jouw verhaal en wat je drijft maken wie jij bent als persoon, als ondernemer en daarmee ook als merk. Door je bewust te zijn van je essentie, je waarom (je WHY) maak je andere keuzes en kiezen mensen bewust voor jou. Want klanten voelen zich aangetrokken als je duidelijk communiceert waarin jij gelooft, de essentie van waaruit jij werkt.

Samen gaan we praktisch aan het werk met mijn ontwikkelde tool, de Merk Essentie Cirkel. Je uniek en onderscheidend vermogen krijgen we zichtbaar, zodat je richting hebt voor hoe jouw uitstraling in communicatie producten eruit gaat zien. En je meer helderheid en focus kunt aanbrengen in je onderneming.

Herken jij je hierin?

  • Ben jij docent, trainer, therapeut of coach? Werk jij vanuit je passie met mensen samen? Of ben je ondernemer in een ander werkgebied met een diepgevoelde missie?
  • Zijn jouw zakelijke en persoonlijke groei nauw met elkaar verbonden?
  • Wil je jouw communicatie, branding en zichtbaarheid meer in lijn brengen met wat jij de wereld te bieden hebt?
  • Benieuwd naar hoe dit proces ook meer helderheid en focus kan brengen in dat wat jij de wereld te brengen hebt?
  • Meer weten over hoe jij jouw communicatie, branding en zichtbaarheid zelf kan ontwikkelen vanuit je essentie? Of ontdekken hoe je dit kunt vertalen naar een heldere briefing voor een extern bureau zoals vormgever, tekstschrijver of VA?

  Dit zijn enkele manieren waarop ik er als Merk Businesscoach voor jou kan zijn. Wil je graag samen met mij aan het werk? Mail me op contact@maroesjagrabijn.nl voor een merkessentie workshop of coachingstraject.  

BEKIJK DE ERVARINGEN VAN ANDEREN

 

Praktische informatie

Als Merk Businesscoach heb ik een Merk Essentie Cirkel tool ontwikkeld die o.a. gebaseerd is op de Golden Cirkel van Simon Sinek en de identiteitsmarketing van Kaj Morel. In deze Merk Essentie Cirkel werken we van binnen naar buiten met de cirkels je merkessentie, je merkbelofte, je bewijsvoering en uiteindelijk je persoonlijkheid.

Pakket Basic Essentie
In een sessie van 3 uur kijken we naar wat je doet en gaan we met de Merk Essentie Cirkel aan het werk om te achterhalen in welke richting jouw essentie ligt.
€ 179,- ex btw
Informatie of Boek nu
Pakket Optimale Essentie
In 2 sessies van 3 uur gaan we aan het werk met de Merk Essentie Cirkel. We kijken naar je essentie en je merkbelofte. Zodat je jouw authentieke verhaal kunt vertellen.
€ 399,- ex btw
Informatie of Boek nu
Pakket Vip Essentie
In 4 sessies van 3 uur vullen we de Merk Essentie Cirkel volledig met je essentie, merkbelofte en je aanbod. Ook kijken we naar hoe je dit kunt toepassen in de uitstraling van je communicatieproducten.
€ 799,- ex btw
Informatie of Boek nu
Groepswerk of persoonlijk traject
Wil je met een groep mensen uit je onderneming samen aan het werk hiermee? Heb je liever een persoonlijk traject? Neem gerust contact hierover met mij op.
Meer informatie hierover?
Coaching zzp-er
Als ZZP’er kan het soms ook fijn zijn om in een coachsessie dingen helder te krijgen. Ook kan er na het merkessentie traject behoefte zijn om af en toe bij te blijven sturen in je marketing en communicatie. Te sparren hoe het gaat met je business.
Live € 85,- per uur ex btw

Skype € 40,- per half uur ex btw

Informatie of Boek nu