Veerkrachtige Verbinding

Misschien zat je de afgelopen periode een beetje vast
Zat Corona je in de weg
Voelde je je lamgeslagen

Mis je ook de verbinding met anderen
Mis je ook echte gesprekken
Mis je steun of contact

Gaat de rek wat uit je veerkracht

Juist in deze tijd waarbij we minder contact hebben, en het contact wat er is vaak zakelijk of praktisch is, merk ik dat veel mensen behoefte hebben aan echte verbinding, een goed gesprek, of een plek waar in openheid naar je geluisterd kan worden. Waar je kan delen wat maakt dat het niet zo lekker loopt, of waar je toegejuicht kan worden voor de stappen die je zet, je uit de sleur kan komen of (geestelijk) gevoed kan worden.

Wekelijks opladen

Een moment in de week:
– van echt en oprecht contact
– waar je openlijk kan delen hoe het met je gaat
inchecken met elkaar
– waar we echt naar elkaar luisteren
– waar we elkaar in de ogen kijken en steunen
– even stil kan staan bij jezelf

Waar thema’s en handige tools aangeboden worden om met meer veerkracht in contact te zijn met jezelf, met de mensen om je heen en met wat er in de wereld speelt.
Een goede vriend of vriendin kan soms iets te dicht bij staan, iets te gekleurd meedenken of meningen geen. Hier krijg je een onafhankelijk oor en wanneer het nodig is een liefdevolle schop onder je kont.
Coachende begeleiding van Maroesja die je een spiegel voorhoudt, je uitdaagt om actie te ondernemen, en vanaf een professioneel afstand betrokken meekijkt.

Veerkracht
Veerkracht is het vermogen om te herstellen van stress en tegenslag. Als er iets naars of verdrietigs gebeurt, kun je je knap beroerd voelen. Dat is normaal. Sterker nog: het voelen en accepteren van je emoties is het begin van een veerkrachtige reactie. Na verloop van tijd veer je vanuit die stress of dat verdriet, beetje bij beetje, weer terug naar je gewone zelf. Of misschien zelfs naar je betere zelf.

Verbinding
Wij mensen zijn sociale wezens. Groepsdieren. Verbinding is een basisbehoefte van elk mens. Brené Brown heeft onderzoek gedaan hiernaar en uit al haar data formuleerde zij deze definitie: Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, kunnen geven en ontvangen zonder oordeel en steun en kracht ontlenen aan de relatie.

Dit is wat je krijgt als je je aanmeld

  • Twee maanden elke dinsdagochtend van 9.30 – 10.30 uur een groepsgesprek via Zoom. (Bij veel aanvragen komt misschien de woensdagavond er nog bij van 19.30 -20.30 uur).
  • Twee keer een 1-op-1 met mij. (Los normaal €85,- per uur)
  • Leren om met meer veerkracht alle ballen in de lucht te houden, om te gaan met de perfectionist en alle onzekerheid die in deze tijd op kan komen.
  • Oprechte, gelijkgezinde contacten met een groep vrouwen tussen ± de 30 en de 65 jaar om ervaringen, tips en trucs delen.
  • Handige oefeningen en tools om je veerkracht te vergroten.
  • Een plek waar je gezien, gehoord en gewaardeerd voelt, steun krijgt en geeft, en waardevolle mensen ontmoet.
  • Een maximum aantal deelnemers, zodat de groepsgrootte veilig en persoonlijk blijft.

Dus, wat wordt je investering?

We starten op dinsdag 16 februari, maar je kan elk moment instromen in deze echte gesprekken. Naast wekelijks een uurtje van je tijd en openstaan voor een echt gesprek is je investering voor 2 maanden € 195,-