HET IS GELUKT, je e-book is onderweg naar je mailbox!

Wat ontzettend leuk dat je het e-book “Het verschil tussen Denken en Voelen” hebt aangevraagd. Je hebt hiermee de eerste stap gezet op weg naar meer ontspanning in het dagelijks leven. Binnen 5 minuten krijg je het e-book in je inbox. Terwijl je wacht, heb ik nog iets speciaals voor je.

Samen oefenen

Met het e-book wat je het aangevraagd kun je in het dagelijks leven gelijk aan de slag met oefeningen voor meer ontspanning in je lichaam. Heel waardevol om ze te lezen, maar het is ook heel fijn om begeleiding te hebben bij de oefeningen. No worries, daar heb ik wat voor.Met de mini videotraining Van Denken naar Voelen ga je aan de hand van video’s aan de slag om meer contact met je lichaam te krijgen. Zo leer je voelen wat jij en jouw lichaam nodig hebben om je energie te verhogen en je daardoor bewuster te zijn van wat je voelt. Dit zijn korte oefeningen die je er altijd bij kunt pakken.

In vijf oefeningen ontdek je hoe je meer en bewuster kan voelen in je lichaam, zodat er weer een samenwerking ontstaat tussen wat je voelt en denkt. Hierdoor leer je (weer) vertrouwen op je lichaam en ernaar te luisteren, zodat je effectiever kunt ontspannen waardoor ook je energiehuishouding verbetert. Door bewuster te zijn van wat je voelt, kan je ook beter ontdekken hoe jouw gedachten en gevoelens invloed hebben op je lichaam. Bijvoorbeeld dat je je schouders optrekt als je veel piekert. Of dat dat er maagzuur of pijn in je buik ontstaat als je je gefrustreerd voelt.

Je kunt direct aan de slag met de video’s en krijgt achtergrondinformatie over de oefeningen. Zo leer je begrijpen en ervaren waarom dit voor jouw lichaam en zenuwstelsel werkt. Zodat jij met meer ontspanning in het dagelijks leven aanwezig kan zijn.

Normaal kost deze training €45,- maar alleen nu, omdat je het e-book hebt gedownload, slechts €15,-

Het is mijn missie om jou te helpen weer vrijuit te kunnen leven. Samen ontdekken we waar jouw belemmerende patronen zitten en hoe we deze kunnen oplossen. Zo kan jij vriendschap sluiten met je hoofd en je lijf. Ze kunnen samenwerken! Ik geloof dat iedereen deze stevige basis kan vinden in zichzelf.

Ik maak er gelijk gebruik van

Dit is wat anderen ervan vonden

De korte video’s zijn een waardevolle aanvullingen omdat het daarmee tastbaarder wordt dan alleen lezen. Ik ben er nu bewust mee bezig bent.
– Sam

Fijne filmpjes met oefeningen die ik nog niet eerder had gezien en ervaren. Makkelijk toe te passen.

– Marianne

Ik vind het fijn om naast het samen oefenen ook wat meer te weten over waarom het zo werkt in je hoofd en lichaam. Maroesja legt dat heel duidelijk uit.
– Sabine

JA ik wil ook met deze mini videotraining aan het werk

Al jong begreep ik dat we in een wereld leven waarin ons verteld wordt dat we niet goed genoeg zijn. Een wereld waar voelen weinig plek heeft. Die ons laat geloven dat we kapot zijn.

Als lichaamsgericht therapeut en coach, help ik je om jezelf te begrijpen. Om terug te gaan naar je adem en je lichaam. Terug naar je kern.

Zo kan je veranderen naar de energieke versie van jezelf. Die zich vrij en gelukkig voelt en kan bouwen op je innerlijke veerkracht.

Loskomen van spanning in je hoofd en je lijf los je niet op met erover denken. Spanning en stress ‘gewoon’ negeren, lijkt dan soms gemakkelijker. Maar je lichaam onthoudt veel en heeft ook een verhaal te vertellen.

Als lichaamsgericht therapeut en coach, help ik je om jezelf te begrijpen. Om terug te gaan naar je adem en je lichaam. Terug naar je kern.

Zo kan je veranderen naar de energieke versie van jezelf. Die zich vrij en gelukkig voelt en kan bouwen op je innerlijke veerkracht.

Loskomen van spanning in je hoofd en je lijf los je niet op met erover denken. Spanning en stress ‘gewoon’ negeren, lijkt dan soms gemakkelijker. Maar je lichaam onthoudt veel en heeft ook een verhaal te vertellen.

Zelf heb ik vroeger ook veel in mijn hoofd geleefd, met alle gevolgen van dien. Inmiddels weet ik hoe je de juiste verbinding kunt maken met je lichaam, zodat je meer ontspanning, rust en balans ervaart

Met het hoofd alleen krijg je het niet opgelost, dat heb je al zo lang geprobeerd. Hoe vaak heb je niet gedacht dat je iets anders wilt doen en voordat je het weet ging het weer zoals het altijd ging. Je lichaam heeft andere aandacht nodig.

Ik heb inmiddels 13 jaar mijn eigen praktijk en ben sinds ruim 6 jaar gediplomeerd Somatic Experiencing® Trauma Therapeut. Veel van de mensen die ik mag begeleiden, lopen vast in hun hoofd en krijgen onverklaarbare klachten in hun lijf. Als lichaamsgericht therapeut en coach op het gebied van stress- en traumaverwerking help ik je om weer vrijuit te kunnen leven.

De mini videotraining Van Denken naar Voelen zodat jij kan ontdekken hoe je meer en bewuster kan voelen in je lichaam. Zodat je er weer mee kan gaan samenwerken en met meer energie en ontspanning in het leven kan staan. Nu voor maar €15,-.

Koop nu de mini videotraining ‘Van Denken naar Voelen’