Even een gesprekspartner nodig?

Heb je in het dagelijks leven soms het gevoel dat je niet helemaal je eigen weg bewandeld.
Te ‘druk’ met werk, gezin, sociaal leven. Loopt je hoofd over, wil je meer rust ervaren.
Wil je je hart volgen, maar weet je niet echt wat jouw intuïtie zegt.

Wil je meer zelfverzekerd worden, zodat je echt kunt genieten van het moment.
Vind je het vreselijk om anderen te moeten teleurstellen, twijfel je bij elke keuze die je maakt.

Wat als je stappen gaat zetten in de juiste richting?

Wat als je jezelf toestaat om te onderzoeken wat je dromen zijn. Samen met een coach je grootste struikelblokken overwinnen en krachten ontdekken waarvan je niet wist dat je ze had. Je creëert meer balans en helderheid bij vragen als “wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik.” Met een beetje hulp kan je dit namelijk helemaal zelf. Ik reik je nieuwe inzichten en vaardigheden aan zodat jij vol vertrouwen verder kunt. Ik help je vertrouwen te krijgen in je gevoelens en indrukken.

Stel je eens voor dat jij en ik kennis met elkaar gaan maken en het klikt…
Stel je voor dat we samen een heldere coachvraag hebben geformuleerd en de tijd nemen om hier in een aantal sessies over te praten… Daarnaast krijg je een aantal opdrachten van mij mee die je uitdagen en je echt laten werken aan wat jij wilt bereiken.
Stel je nou eens voor dat jij na 5 tot 10 sessies weer meer kunt leven vanuit je eigen kracht.

Heb je later toch nog een beetje extra steun nodig? Dan is een goed gesprek maar één telefoontje weg. Heb je een andere vraag en wil je weten of ik je verder kan helpen? Neem gerust contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden.

De thema’s die kunnen spelen:

 • Het ontwikkelen van je intuïtie en het leren vertrouwen op de wijsheid van je hart, zodat je kan loslaten en het gevoel van falen kan verdwijnen.
 • Het ontdekken van nieuwe gebieden in jezelf: thema’s, talenten en persoonlijke potentie wat zich o.a. kan uiten in: betere balans werk/privé, minder last van perfectionisme en minder last van burn-out gerelateerde klachten.
 • Bij jezelf leren blijven in alle rollen die je vervult in onze huidige, drukke samenleving, zodat je de verantwoordelijkheid daar laat waar deze hoort.
 • Zelfcompassie ontwikkelen en je eigen grenzen leren aangeven en bewaken om in je eigen kracht te blijven
 • Het verhelderen en helen van dieper liggende thema’s om jouw persoonlijke en spirituele groei te stimuleren.
 • Je energie leren managen door middel van zelfinzicht, adem en meditatie /visualisatie.

 

BOEK NU een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek

 

Vrijblijvend kennismaken

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Dit kan bij mij in de praktijkruimte, maar ook digitaal via Zoom.

Met een lekker kopje thee (of koffie) maken we kennis, kijken of we een goede klik hebben om fijn te kunnen samenwerken, en ik beantwoord jouw eventuele vragen. Ook kun je me iets vertellen over de reden waarom je een coach zoekt. Iets over waar je naar verlangt, wat er momenteel niet lekker loopt of wat je wilt leren. Zodat we samen kijken welke werkwijze jou op dit moment het beste kan ondersteunen.   BOEK NU een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Coaching traject

Bij de coaching sessies sta jij centraal. Geen enkele sessie is hetzelfde, jij bent leidend, ik reik je alleen de tools aan die jij nodig hebt.

Tijdens de sessies gaan we kijken naar wie jij bent, wat jij wilt, waar je naar toe wilt en uiteindelijk hoe je je doelen gaat bereiken. Regelmatig zullen we evalueren of het pad dat we bewandelen nog de juiste is, of dat er ondertussen nog andere kwesties naar voren zijn gekomen die onze aandacht nodig hebben. Uiteindelijk willen we blijvende verandering bewerkstelligen.

BOEK NU een sessie

Maandelijkse Coaching APK

Soms heb je niet een duidelijk doel voor een coachingstraject. Heb je eigenlijk liever even elke maand iemand waarmee je kan sparren, die luistert en met je meedenkt. Een goede vriend of vriendin kan soms iets te dicht bij staan, iets te gekleurd meedenken of meningen geven. Hier krijg je een onafhankelijk oor en wanneer het nodig is een liefdevolle schop onder je kont.

Het is daarom niet direct nodig om een doel vast te stellen of een plan van aanpak te maken. De gesprekken kunnen live of via beeldbellen gaan. Dit kan ook per keer bekeken worden wat past.

 • 5 maanden abonnement APK, inclusief gratis kennismakingsgesprek
  Kosten € 405,- (incl. btw)
 • 10 maanden abonnement APK, inclusief gratis kennismakingsgesprek
  Kosten € 765,- (incl. btw)

 

BOEK NU een Coaching APK abonnement

Praktische informatie

 • Een individuele coaching sessie duurt 60 minuten en bestaat uit gesprekken, eventueel in overleg aangevuld met lichaamsgericht werken (yoga, meditatie en energiewerk).
 • We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 • Bij de maandelijkse Coaching APK wordt het gehele bedrag vooraf betaald, of kan het in overleg in termijnen.
 • Als de genoemde bedragen voor jou niet haalbaar zijn, maar je wilt toch graag gebruik maken van mijn diensten. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dan kunnen we in onderling overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn.
 • Wat je met me bespreekt is te allen tijde vertrouwelijk.
 • Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 36 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat afmelden dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.
 • Betalingen contant voldoen of per factuur, er is geen mogelijkheid tot mobiel betalen.
 • Op alle tarieven en bepalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.