Maroesja Grabijn

Jaren lang heb ik succesvol gewerkt in de marketing- en communicatiewereld als merkstrateeg en tegelijkertijd als yogadocent en coach totdat ik het het roer omgooide. Het overlijden van mijn moeder en een burn-out zorgde ervoor dat ik weer goed ging kijken naar wat mijn essentie eigenlijk was.

  • Om weer opnieuw te ontdekken waar ik energie van kreeg.
  • Om te zorgen dat ik mijn leven met de fibromyalgie beter respecteerde.
  • Om te zorgen dat mijn spirituele en intuïtieve kanten weer zichtbaar werden in alle facetten van mijn leven.

Authentiek jezelf zijn is zoveel meer krachtiger

Mijn toewijding als coach en lichaamsgericht therapeut komt voort uit een verlangen om mezelf en anderen te helpen begrijpen, voelen, weten en ervaren dat we genoeg zijn zoals we zijn. We leven in een wereld waarin ons wordt verteld dat we kapot, beschadigd en niet goed zijn. We zijn geconditioneerd om te voelen dat we niet genoeg zijn en dat we op de een of andere manier gebrekkig zijn. Ik probeer mensen in staat te stellen terug te gaan naar hun adem en lichaam. Te veranderen van geloven dat we niet genoeg zijn naar een plaats van empowerment en zelfliefde. Zodat je energieker, krachtiger, vrijer en gelukkiger jezelf kan presenteren en in het leven kan staan.

Jezelf bevrijden van stress, zorgen en pijn

Ik werk met een integrale benadering van therapie en yoga, meng traditionele coaching, holistische ademtherapie en somatische hulpmiddelen om grotere zelfregulering en welzijn te ondersteunen. Een onderdeel kan ook zijn Somatic Experiencing, een lichaamsmethode die rechtstreeks werkt met het zenuwstelsel om symptomen van trauma te verlichten en op te lossen. Hiermee biedt ik een belichaamde benadering van herstel die zachtjes de elementen van de geest en het lichaam in elkaar weeft, die veerkracht bevordert en je weer richting geeft in je leven.

Mijn missie

Mijn missie is om vanuit helderheid oost en west, spiritualiteit en het dagelijks leven, het persoonlijke en het zakelijke samen te brengen. Vanuit praktische toepasbaarheid met meer intuïtie en bezieling leven en werken. Staan op de stevige fundering van je essentie. Ik geloof erin dat iedereen deze stevige basis kan vinden, vergroten en meenemen in het dagelijkse leven en in het ondernemerschap. 

Meer over Maroesja

Ik leef samen met mijn kooiker-hond Bodhi en mijn 2 kleine meditatieleraren de katten Tara & Isis. Het leven en de lessen die het me gegeven heeft, hebben me vriendelijk, vrolijk en krachtig gemaakt. Hebben me mildheid voor mijzelf geleerd in dat wat ik tegenkom. En helderheid gegeven in mijn kwaliteiten. Dat is wat je in het werken met mij ook tegenkomt. Ik zal je in contact brengen met mildheid en vriendschap voor jezelf, zodat je helder kunt gaan zien wat jij of je onderneming in je draagt. Maar ik blijf ook lastige vragen stellen om af te pellen naar de kern. Ik geef je concrete gereedschappen om je essentie te ontdekken. Alles wat ik heb geleerd, door studie en praktijk, deel ik met jou. Graag help ik jou om vanuit je eigen kracht het leven te leiden wat je wilt.