Maroesja Grabijn

Na 15 succesvolle jaren in de marketing en communicatiewereld als merkstrateeg en daarnaast actief als yogadocent en coach gooide ik het roer om. Het overlijden van mijn moeder en een burn-out zorgde ervoor dat ik weer goed ging kijken naar wat mijn essentie eigenlijk was. Om weer opnieuw te ontdekken waar ik energie van kreeg. Om te zorgen dat ik het leven met de fibromyalgie beter respecteerde en mijn spirituele en intuïtieve kanten weer zichtbaar werden in alle facetten van mijn leven. Ik weet dat authentiek jezelf zijn zoveel meer krachtiger is.

Nu combineer ik de wereld van yoga, coaching en branding tot een ervaring in denken en voelen. Zodat je energieker, krachtiger, vrijer en gelukkiger jezelf kan presenteren en in het leven kan staan.

Terug de stilte in en van daaruit op zoek naar mijn essentie

Ik weet dat ik enorm blij word van het ondersteunen van mensen bij hun zoektocht naar de kern.

  • Of dat nu ondersteunen is van mensen om thuis te komen bij zichzelf op de yogamat of het meditatiekussen.
  • Of mensen in een persoonlijk traject of coaching sessie helpen richting te vinden in hun leven.
  • Of met ondernemers samen op zoek te gaan naar de essentie van hun bedrijf.

Mijn ontdekking

Ik kwam erachter dat wat voor de meeste mensen twee werelden zijn waar ik me de afgelopen jaren in heb bewogen (branding & yoga) dit voor mij eigenlijk 2 kanten van dezelfde medaille zijn.

In mij komt het voort uit hetzelfde punt en gaat het over ondersteunen, liefdevol contact en zoeken naar de kern van wat je in de wereld wil brengen. Voor mij is daarom het materiaal van de medaille werken vanuit je essentie.

 

Bij de branding merkte ik steeds vaker dat alleen werken aan de buitenkant niet genoeg was om goede merken te bouwen. Dat als je de basis waarden meeneemt dat een merk veel beter staat.

Terwijl bij de yoga & coaching merkte ik steeds vaker dat als je van binnenuit geen verbinding naar buiten maakt, dat het snel te zweverig wordt. Voor mij is spiritualiteit juist leven vanuit je hart met je voeten op de grond.

Het werd voor mij dus tijd om deze twee ogenschijnlijk verschillende werelden naar buiten toe als 1 wereld te presenteren.

Mijn missie

Mijn missie is dan ook om vanuit helderheid oost en west, spiritualiteit en het dagelijks leven, het persoonlijke en het zakelijke samen te brengen. Vanuit praktische toepasbaarheid met meer intuïtie en bezieling leven en werken.

Of ik nou een organisatie help met hun zichtbaarheid naar buiten. Of mensen help met meer in contact komen met zichzelf naar binnen toe. Beiden komen voort uit het staan op de stevige fundering van je essentie.

Ik geloof erin dat iedereen deze stevige basis kan vinden, vergroten en meenemen in het dagelijkse leven en in het ondernemerschap. 

Meer over Maroesja

Ik leef samen met mijn kooiker-hond Bodhi en mijn 2 kleine meditatieleraren de katten Tara & Isis.

Het leven en de lessen die het me gegeven heeft, hebben me vriendelijk, vrolijk en krachtig gemaakt. Hebben me mildheid voor mijzelf geleerd in dat wat ik tegenkom. En helderheid gegeven in mijn kwaliteiten.

Dat is wat je in het werken met mij ook tegenkomt. Ik zal je in contact brengen met mildheid en vriendschap voor jezelf, zodat je helder kunt gaan zien wat jij of je onderneming in je draagt.

Maar ik blijf ook lastige vragen stellen om af te pellen naar de kern. Ik geef je concrete gereedschappen om je essentie te ontdekken. Alles wat ik heb geleerd, door studie en praktijk, deel ik met jou.

Graag help ik jou om vanuit je eigen kracht het leven te leiden wat je wilt.