Ervaringen met coaching en lichaamsgerichte therapie

Bewuster zijn – vrouw |#meditatie

De meditatielessen en oefeningen die ik kan doen helpen me enorm terwijl ik bijvoorbeeld fiets of met andere dingen bezig ben om steeds rustiger te worden. Bewuster van wat er zich nu eigenlijk afspeelt. Ik geniet hierdoor veel meer van de kleine dingen om me heen.

Geweldige yogales – vrouw |#yoga

Wauw wat een les! Weer een heerlijke yogales gehad van Maroesja. Van losse gestresste delen naar een groot harmonisch gevoel. Totale ontspanning door inspanning. Ik verheug me nu al op volgende week.

Elke week een lichtpuntje – vrouw |#yoga

Je yogalessen hebben mij enorm geholpen om mijn innerlijke rust terug te vinden, spanningen los te laten, mijzelf te accepteren, mijn balans te vinden en eindelijk weer te glimlachen! Heel erg bedankt daarvoor!!

Er wordt echt naar mij geluisterd – vrouw |#coaching #lichaamsgerichte therapie

Het valt mij elke keer weer op hoe goed jij kunt luisteren en hoe goed jij ingaat op wat er wordt gezegd. Bij jou heb ik het gevoel dat er echt naar me wordt geluisterd en dat je ook met goede adviezen en opmerkingen komt
Mocht ik weer hulp nodig hebben omdat ik vast dreig te lopen ben jij de eerste waar ik aan zal denken.

Instructief zonder zweverig te zijn – man |#meditatie

De manier waarop Maroesja de lessen geeft is heel prettig. Het voelt veilig in de les (hoor mezelf daardoor ook heel open zijn), de uitleg die ze geeft is instructief zonder zweverig te zijn en waar ze feedback geeft is die altijd raak en voorzien van praktische tips. Top dus!

Coaching met meditatie – vrouw |#coaching #meditatie

Door haar rustige en prettige stem, haar duidelijke uitleg, luisterend oor en persoonlijke oefeningen heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren, dichter bij mezelf te blijven en te voelen wat ik voel. Zij wist bij mij de juiste snaren te raken, zodat ik mezelf beter leerde kennen en beter met mijn emoties leerde omgaan. Hierdoor ben ik een sterkere vrouw geworden die het leven weer aan kan.

Coach die meedenkt – vrouw |#coaching

Maroesja heb ik ervaren als een fijne, rustgevende coach die niet alleen meedenkt binnen de vraagstelling, maar ook verder daarbuiten. Dit gaf voor mij zelf ook een duidelijker beeld van waar ik nu mee zat, waardoor we concreter konden werken aan mijn coachingstraject. Ik zou haar zeker aanbevelen als coach, zij heeft mij bij al mijn vragen en zelfs meer geholpen om een mooi einddoel te bereiken.

Individuele yoga voor mijn adem – man |#lichaamsgerichte therapie

Ik ben in contact gekomen met Maroesja om vooral te gaan werken aan mijn ademhaling en ademhalingstechnieken. Maroesja heeft elke individuele sessie voorbereid en op maat gemaakt. Dit maakte elke bijeenkomst tot een natuurlijke en persoonlijke gebeurtenis waar een goede balans is gevonden tussen de wensen en de fysieke mogelijkheden. Dank je wel!

Een onmisbaar traject – vrouw |#coaching

Ik heb mijn traject bij Maroesja als heel bijzonder, fijn en heel leerzaam ervaren. Maroesja heeft heel veel kennis in huis en is daarnaast ook nog eens iemand die heel goed luistert en een situatie aanvoelt. Er kwamen dan ook geregeld heel terechte vragen of opmerkingen, waardoor ik ook echt aan het denken werd gezet. Voor mij een traject wat ervoor gezorgd heeft dat ik een stevige basis heb waar ik mijn bedrijf op kan bouwen