• Balans & rust ervaren
 • Spanningsklachten verdwijnen
 • (Zelf) vertrouwen

Je wil weer vrijuit leven

Ontspanning

Je bent er klaar voor en klaar mee. Het is tijd om weer lichter en vrolijker door het leven te gaan. Het gevoel hebben dat je zelf kan kiezen, brengt ontspanning.

Je krijgt weer meer opties en neemt het stuur weer zelf in handen. In plaats van angst of paniek die aan het stuur staat.

Positiviteit

Door weer in contact te komen met jezelf, sta je binnenkort ook weer (meer) open voor contact met de mensen om je heen. 

Je bent opener, met volle aandacht aanwezig en kunt er weer echt ‘zijn’

Los van fysieke klachten

Ben jij een hoofd op pootjes? Dan is de kans groot dat je de verbinding tussen je hoofd en lijf hebt gemist de laatste tijd. 

Samen zorgen we ervoor dat je opnieuw contact kunt maken met je lijf. Zo werken we lichaamsgericht ook aan je fysieke klachten.

Loop je er tegenaan dat je altijd maar door gaat? 

Je bent heel erg bezig met denken. Daarmee wil je alles controleren en oplossen. Maar, ondertussen heb je steeds minder contact met je lichaam. Je ervaart stress en spanning, je gaat maar door en staat altijd ‘aan’… 

 • Je hebt last van ‘wat als’ gedachten 
 • Je hebt het gevoel dat je vastloopt 
 • Je weet niet meer waar je plezier en energie van krijgt

Spanning en stress ‘gewoon’ negeren, lijkt soms gemakkelijker… 

Zelf heb ik vroeger ook zo geleefd, met alle gevolgen van dien. Inmiddels weet ik hoe je de juiste verbinding kan maken met je lichaam. Het is dé ingang naar ontspanning, rust en balans. 

Met het hoofd alleen krijg je het niet opgelost, dat heb je al zo lang geprobeerd. 

Ik heb inmiddels 12,5 jaar mijn eigen praktijk en ben sinds ruim 5 jaar gediplomeerd Somatic Experiencing® Trauma Therapeut

Elke week was de sessie een lichtpuntje. Meer in contact komen met mijn lichaam heeft mij enorm geholpen om me weer rustiger te voelen en spanningen te leren loslaten. Vanzelf merkte ik dat ik daardoor mijzelf weer meer kon accepteren zoals ik ben. Alles is weer meer in balans en eindelijk kan ik weer glimlachen! Ben er enorm blij mee!!

Vrouw | Lichaamsgerichte coaching 

Dit is waarom mensen kiezen voor Maroesja als lichaamsgericht therapeut & coach

13 jaar

Eigen coaching & therapie praktijk

6+ jaar

Gediplomeerd traumatherapeut

900+

Cliënten geholpen naar meer rust & ontspanning

Volg nu de online training 
“Van STRESS naar RUST” 

Eenmalig 

€147,- 

Betaling in termijnen is mogelijk

In deze training deel ik als therapeut en coach mijn beste strategieën om meer ontspanning terug te brengen in jouw leven. 

Boek nu de online training “Van STRESS naar RUST”. Het is tijd voor meer balans en vrijuit leven!

In drie stappen naar meer ontspanning

1

Meld je aan voor de online training “Van STRESS naar RUST”

2

Volg in je eigen tijd en eigen tempo de lessen en ga aan de slag met werkboeken, filmpjes en oefeningen. Ik help je om weer naar jezelf te luisteren.

3

Ervaar balans, rust en ontspanning in jouw leven!

Tevens een prachtige voorbereiding op een individueel traject.

Ik vind de verduidelijking en de informatie erg fijn omdat je zo beter ontdekt hoe emoties, gevoelens en gedachten werken op een dieper niveau. Daarnaast zijn het kleine oefeningen die de stap om het daadwerkelijk te gaan proberen makkelijker en veiliger maken. Ik heb nu minder moeite met afwijzing en emoties voelen. Ik snap beter wat er bij mij gebeurd.

Kira

Mijn grootste inzicht is dat ik mijn lichaam vaak alleen als vervoermiddel gebruik. Ik heb nu ook echt ervaren dat het anders kan, waardoor ook spanningsklachten in mijn lichaam weg zijn gegaan. Het is stap voor stap met plezier een nieuwe route leren. De stress in mijn dagelijks leven is nu veel minder. Ik kan beter accepteren en loslaten. Ik betrap mezelf sneller als mijn focus negatief is en kan het dan veranderen.

Marion

Opmerkzaamheid, voelen, oefenen en frustratie zijn een paar woorden voor mij over deze training. De perfectionist in mij worstelde soms met de kleine, makkelijke stapjes. Zo simpel kan het toch niet zijn? Heel mooi om nu niet meer vast te zitten, nu wil ik graag meer! Meer voelen, meer energie, meer plezier en zelfverzekerdheid.

Johanna

Het leerde mij om anders met kleine dagelijkse situaties om te gaan. Voorheen kon mijn hoofd maar blijven puzzelen, wat als… Nu weet ik beter wat ik echt zelf wil en kan ik dan met plezier en energie andere keuzes maken. De eeuwige rondjes in mijn hoofd kan ik stoppen. De training is informatief en verhelderend. Met fijne tips om mee aan de slag te gaan.

Jan

Mijn hoofd is altijd vol en druk. Wil ook graag alles snappen en weten, maar vooral om controle te houden. Ik ben zo blij dat ik niet meer de hele dag ‘aan’ sta. Juist nu voel ik me eigenlijk zelfverzekerder dan als ik bezig ben met die drukte in mijn hoofd. De goede (achtergrond) informatie en ook de inzichten en de aanvullende filmpjes. Heel fijn. En ik had ze nooit eerder gezien… Aanrader!

Sonja

Het meest waardevolle vond ik het werkboek. Het meegenomen worden in het vinden van de rust en het voelen van je lichaam. De korte video’s daarop zijn waardevolle aanvullingen omdat het daarmee tastbaarder wordt en je er bewust mee bezig bent. Mijn volle hoofd is nu een signaal om weer vriendschap te sluiten met mijn lijf en rust op te zoeken.

Linda

Tijd voor plezier in jouw leven! 

Ik weet dat je graag vol aanwezig wil zijn in jouw leven. Daarvoor heb je lichaamsgerichte (trauma) therapie nodig. Het probleem is dat je vastgelopen bent waardoor je je gestrest voelt, in je hoofd en in je lijf. 

Ik geloof dat iedereen het verdient om vrijuit te kunnen leven. Zelf weet ik hoe het is wanneer je lijf niet meewerkt. Dat is waarom ik al meer dan 13 jaar mijn eigen praktijk run als (gediplomeerd) lichaamsgericht traumatherapeut en coach. 

Je kan de angst, paniek en stress achter je laten. In plaats daarvan voel je dat er weer keuzemogelijkheden zijn gekomen in jouw leven! 

Een veilige basis in jezelf ervaren

 • Balans en rust in jouw leven
 • Vergroten van je zelfvertrouwen
 • Leren luisteren naar de signalen van je lichaam
 • Je fysiek en mentaal beter voelen
 • Meer energie en plezier ervaren
 • Meebewegen met het leven zonder krampachtig controle te willen hebben

Download het E-book:

Het verschil tussen DENKEN en VOELEN

MET MEER ONTSPANNING IN HET LEVEN STAAN