Trainingen en lessen

Wekelijks en maandelijks zijn er diverse trainingen en lessen te volgen. Allemaal kunnen ze je helpen in jouw proces om meer bij je kern te komen, bij jezelf te komen. Zodat jij authentiek in de wereld kunt staan.

Cursus Adem & ontspanning

In de cursus Adem en ontspanning gaan we in 6 weken heel praktisch aan het werk met verschillende oefeningen uit de adem- en ontspanningstherapie volgens de methode van Van Dixhoorn. Zodat je weer meer kan leren ontspannen en hoe je je lichaam hierin kan beïnvloeden en helpen.  

LEES VERDER  

Open meditatie avonden

Eens in de 2 maanden geef ik een open meditatie avond om elkaar te inspireren en motiveren. De avond vindt plaats rondom een thema. Iedereen is hierbij welkom, ook als je geen meditatie ervaring hebt.

LEES VERDER    

Hatha yoga lessen

De Hatha yoga lessen zijn gericht op ontspanning en bewustwording door middel van korte meditatie, pranayama (ademhalingsoefeningen) en asana’s (yogahoudingen).  

MEER WETEN + LESROOSTER    

Yin yoga lessen

De Yin yoga lessen leren je op een diep niveau te ontspannen door de asana’s langer aan te houden. Door je spieren niet te spannen, maar te werken vanuit de diepe bindweefsels en spieraanhechtingen werk je en ontspan je op een dieper gebied.  

MEER WETEN + LESROOSTER    

WIL JE GEÏNSPIREERD BLIJVEN? Schrijf je in en ontvang tips, inspiratie en nieuws hoe jij jezelf authentiek in de wereld kunt zetten in je leven en je werk.