Van Stress naar Rust

Je wil weer vrijuit leven

Ontspanning
Je bent er klaar voor en klaar mee. Het is tijd om weer lichter en vrolijker door het leven te gaan. Het gevoel hebben dat je zelf kan kiezen, brengt ontspanning.

Positiviteit
Door weer in contact te komen met jezelf, sta je binnenkort ook weer (meer) open voor contact met de mensen om je heen.

Los van fysieke klachten
Ben jij een hoofd op pootjes? Dan is de kans groot dat je de verbinding tussen je hoofd en lijf hebt gemist de laatste tijd.

Op jezelf bouwen

Je eigen verlangens respecteren

Altijd een keuze
Je creëert ruimte in je geest, lichaam en agenda, zodat je je rustig kunt voelen (zelfs in de file of midden in gezinsdrukte).

Liefdevol naar jezelf
Kunnen vertrouwen op wat je voelt en vanuit liefde keuzes maken voor jezelf. Hierdoor ga jij je mentaal en fysiek al snel veel beter voelen.

Van jezelf houden
Leer om (weer) voor jezelf te zorgen. Door jouw zelfzorg te vergroten, kan je weer genieten en vrijuit leven. Minder moeite hebben met afwijzing en emoties.

RUST, in je lijf

Weer verbinding tussen je hoofd en je lijf

Verbinding met je lichaam
Je zit constant in je hoofd en wil daar uit. Het denken, het piekeren, alles loslaten. Weer in contact komen met je lijf. Met alle emoties en je eigen wijsheid.

Balans en rust
Wat betekent RUST en ontspanning voor jou? Praat je hoofd of je lichaam? Hoe stop je eindeloze gedachten en gevoelens. Hoe ben je het contact met je lijf verloren? En vooral: Hoe krijg je het contact weer terug voor

Inzetten in jouw dag
Je wil weten hoe je gedurende jouw dag anders kan omgaan met prikkels. Goed kunt functioneren en de RUST en balans kunt behouden. Praktische handvatten graag!