Trainingen en lessen

Wekelijks en maandelijks zijn er diverse trainingen en lessen te volgen. Allemaal kunnen ze je helpen in jouw proces om meer bij je kern te komen, bij jezelf te komen. Zodat jij authentiek in de wereld kunt staan.

Cursus Adem & ontspanning

In de cursus Adem en ontspanning gaan we in 6 weken heel praktisch aan het werk met verschillende oefeningen uit de adem- en ontspanningstherapie volgens de methode van Van Dixhoorn. Zodat je weer meer kan leren ontspannen en hoe je je lichaam hierin kan beïnvloeden en helpen.

 

LEES VERDER

 

Mindful Meditatie lessen

Meditatie is in aandacht zijn met alles wat zich aandient. Dit is niet iets speciaals, het is eigenlijk heel simpel. Door aandacht te schenken aan dingen waar je gewoonlijk niet bij stilstaat, zoals je ademhaling, je emoties, leer je een nieuw soort controle en wijsheid in je leven te ontwikkelen.

 

LEES VERDER

 

 

Open meditatie avonden

Naast de wekelijkse mindful meditatielessen geef ik ook eens in de 2 maanden een open meditatie avond om elkaar te inspireren en motiveren. De avond vindt plaats rondom een thema.

 

LEES VERDER

 

 

Hatha yoga lessen

De Hatha yoga lessen zijn gericht op ontspanning en bewustwording door middel van korte meditatie, pranayama (ademhalingsoefeningen) en asana’s (yogahoudingen).

 

MEER WETEN + LESROOSTER

 

 

Yin yoga lessen

De Yin yoga lessen leren je op een diep niveau te ontspannen door de asana’s langer aan te houden. Door je spieren niet te spannen, maar te werken vanuit de diepe bindweefsels en spieraanhechtingen werk je en ontspan je op een dieper gebied.

 

MEER WETEN + LESROOSTER

 

 

WIL JE GEÏNSPIREERD BLIJVEN? Schrijf je in en ontvang tips, inspiratie en nieuws hoe jij jezelf authentiek in de wereld kunt zetten in je leven en je werk.