RUST, in je lijf – online training

Wil je meer rust en ontspanning in je leven?
Wil je leren hoe je om kan gaan met onrust en stress?
Is er meer balans in het leven nodig?
Maar ook meer balans tussen je hoofd en je lichaam.

Wil je makkelijker uit je hoofd komen en meer in contact met je lichaam zijn?
Of is er in ieder geval een verlangen om meer in verbinding te komen met je lichaam.

Stress laten verdwijnen?

Ben jij je ervan bewust dat je lichaam zijn eigen taal heeft … en dat je er gebruik van kunt maken om te ontdekken wat het je probeert te vertellen?

Door de dialoog met je lichaam aan te gaan – in zijn eigen taal van gevoelens, gewaarwordingen, gedachten en symptomen – helpt het je te identificeren wat er nodig is om je ontspanning te activeren.

Tegen de tijd dat we volwassen zijn, zijn velen van ons gestopt met luisteren naar de belangrijke signalen van ons lichaam. Weten we niet meer wat we op een bepaald moment nodig hebben en vaak horen we onze innerlijke berichten niet totdat het luider schreeuwt … en ongemak verandert in ziekte.

In de training leer ik je hoe je meer rust kunt krijgen, meer ontspanning in het dagelijks leven. Door niet alleen in je hoofd te leven, maar ook steeds meer thuis te komen in je lichaam.

Dit is wat je leert

 • Meer in contact te komen met je lijf
 • Meer uit je hoofd komen, uit het denken en piekeren komen, meer loslaten
 • Meer in contact komen met emoties en met je eigen wijsheid
 • Jouw route naar meer ontspanning en rust ontdekken, inclusief concrete toolbox van acties die bij jou passen
 • Weten hoe je dit met simpele dingen kan toepassen in het dagelijks leven, zodat je beter kan omgaan met prikkels, goed kan functioneren en rust en balans kan behouden
 • Meer (wetenschappelijke) informatie over hoe stress en je hersengebieden hierin werken
 • Praktische handvatten voor in het dagelijks leven
 • Inzichten in hoe je kan ontspannen en rust en ontspanning eruit ziet

Het programma RUST bestaat uit 4 modules:

 • Module 1: RELAX
  Les 1: Rust en ontspanning
  Les 2: Mijn hoofd of mijn lichaam?
 • Module 2: UIT HET HOOFD
  Les 1: Gedachten en gevoelens, hebben die invloed?
  Les 2: Hoe verlies je contact met je lijf (en krijg je het weer terug)
 • Module 3: STRESS WEG
  Les 1: Wat is stress
  Les 2: De adem als verbinding tussen hoofd en lichaam
 • Module 4: TOEPASSEN
  Les 1: Omgaan met veranderingen
  Les 2: Terugkijken en de vruchten plukken

Dit betekent naast theorie ook videos, werkboeken, oefeningen en leer ik je steeds meer naar jezelf te luisteren en meer rust en balans te krijgen. Daarnaast worden de modules ook aangevuld met bonus lessen van andere coaches en trainers.

VIP Pilot groep is gesloten!

Deelnemers VIP pilot groep gezocht

De investering voor RUST, in je lijf zal waarschijnlijk ergens tussen de €297 en €997 worden binnenkort. Voordat ik dit kan en zal gaan doen heb ik echter eerst een pilot fase nodig, vandaar dat ik het nu even openzet voor een symbolisch bedrag voor de pilot groep. Daarom ben ik op zoek naar 25 mensen die in de speciale VIP pilot groep willen deelnemen.

Wanneer ik met aantal deelnemers de pilot fase heb doorlopen zal ik het programma opnieuw aanbieden voor een volwassen investering.

Dit is wat je krijgt als je je zo even aanmeldt:

Je krijgt elke twee weken toegang tot een module met video’s, werkboeken, oefeningen en informatie. De theorie wordt aangevuld met meditaties, visualisaties, ademoefeningen en schrijfopdrachten en leer ik je steeds meer naar jezelf te luisteren en meer rust en balans te krijgen.

Je bezit het gehele programma en als het onderweg zich aanpast of uitbreid krijg je dat ook. Je houdt je hele leven toegang tot het programma. Daarnaast bepaal jij mee hoe de inhoud eruit gaat zien.

Bepaal mee aan wat je krijgt

Je krijgt elke twee weken beschikking tot een module en daarna een vragenlijst, zodat je mede kan gaan bepalen wat de vervolginhoud wordt. Na het invullen krijg je beschikking over de volgende stap. Het programma past zich dus aan aan wat jij als deelnemer van de pilot groep graag wil leren. Daarnaast heb ik na de 8 weken een recensie van je nodig die ik mag gaan gebruiken in mijn pr.

Dus, wat wordt je investering?

Dat je nu dit leest is dus een bijzonder moment, want ik zal maar een aantal mensen toelaten in de pilot groep. Wanneer ik de eerste pilot fase heb afgerond zal ik deze pagina aanpassen en zal ik de normale prijs gaan hanteren.

Mocht je als 1 van de eersten willen ontdekken hoe de RUST, in je lijf jou kan helpen om je stress te laten verdwijnen, dan kun je nu meedoen voor het symbolische bedrag van 30 euro.

VIP Pilot groep is gesloten!