RUST, in je lijf – online training

Wil je rust en ontspanning in je leven?
Wil je leren hoe je om kan gaan met onrust en stress?
Is er meer balans in het leven nodig?
Maar ook balans tussen je hoofd en je lichaam.

Wil je makkelijker uit je hoofd komen en in contact met je lichaam zijn?
Of is er in ieder geval een verlangen om in verbinding te komen met je lichaam.

Stress laten verdwijnen?

Ben jij je ervan bewust dat je lichaam zijn eigen taal heeft … en dat je er gebruik van kunt maken om te ontdekken wat het je probeert te vertellen?

Door de dialoog met je lichaam aan te gaan – de taal van gevoelens, gewaarwordingen, gedachten en symptomen te leren spreken – helpt het je te ontdekken wat er nodig is om je ontspanning te activeren.

Tegen de tijd dat we volwassen zijn, zijn velen van ons gestopt met luisteren naar de belangrijke signalen van ons lichaam. Weten we niet meer wat we op een bepaald moment nodig hebben en vaak horen we onze innerlijke berichten niet totdat het luider schreeuwt … en ongemak verandert in ziekte.

In de training leer ik je hoe je rust kunt krijgen, ontspanning in het dagelijks leven. Door niet alleen in je hoofd te leven, maar ook thuis te komen in je lichaam.

Dit is wat RUST jou oplevert!

Dit is wat RUST jou oplevert

Ontspanning in het dagelijks leven

Het programma RUST, in je lijf bestaat uit 4 modules:

Dit betekent naast theorie ook videos, werkboeken, oefeningen. Ik leer je naar jezelf te luisteren en rust en balans te krijgen. Daarnaast worden de modules ook aangevuld met bonus lessen van andere coaches en trainers.

JA IK DOE GRAAG MEE!

Dit is wat je krijgt als jij je aanmeldt!

 • Je krijgt direct toegang tot de modules met video’s, werkboeken, oefeningen en informatie.
 • Reminder mails om alles uit de training te halen.
 • De theorie aangevuld met tools; meditaties, visualisaties, ademoefeningen en schrijfopdrachten
 • Ik leer je naar jezelf luisteren en rust en balans te krijgen.
 • Levenslang toegang
 • Inclusief toekomstige updates
  EXTRA BONUSSEN
 • Basis yin yoga uitleg
 • 2 Yin yoga thema lessen
 • Serie kleine bewegingen uit de cursus Adem en Ontspanning

Dus, wat wordt je investering?

Dat je nu dit leest is dus een bijzonder moment, want ik weet van de mensen die je voor gegaan zijn dat het ze ontspanning heeft gebracht, inzicht in hoe stress bij hen werkt, geleerd micro momenten rust in te bouwen en blijvende verandering in het contact met het lichaam en hoofd heeft opgeleverd.

Mocht jij ook willen ontdekken hoe de RUST, in je lijf jou kan helpen om je stress te laten verdwijnen.

NU loopt de actieprijs van € 797,-

De kosten zijn eenmalig en je blijft onbeperkt toegang houden tot de informatie.

Waardevolle werkboeken die je meenemen in het vinden van mijn rust en het voelen van mijn lichaam. Zeker met de aanvullende korte video’s wordt het nog tastbaarder.

~ Suzanne ~

Je schrijft voor mij heel duidelijk over een voor mij ingewikkeld onderwerp. In combinatie met de oefeningen wordt het voor mij heel helder, leerzaam en waardevol.

~ Manon ~

Het was meer dan ik had verwacht en verrassend. Ik ben echt enthousiast. Want vaak vind ik trainingen en online lessen op dit gebied veel van hetzelfde, maar deze training is vernieuwend en goed te doen.

~ Loes ~

Ik keek uit naar ieder les. Benieuwd naar de nieuwe leerstukken, interessante weetjes over hoe de hersenen werken. Oefeningen voor lichaam en geest. Veel fijne oefeningen om te doen en te blijven doen. Zo fijn dat je veel verschillende methodieken / oefeningen aangereikt krijgt. Het feit dat ik sommige oefeningen nu iedere dag doe zegt genoeg. Geen trucjes maar bewezen effectief . Dat is wat ik zo fijn vind aan deze training. De beste tot nu toe, omdat je er mee doorgaat, omdat je weet dat het echt wat heeft gedaan.

~ Titia ~

Verhelderend, duidelijk en toepasbaar.

Ik ontdek beter hoe emoties en gevoelens werken. Zo fijn om via de werkboeken en oefeningen te ontdekken dat ik kleine stapjes in de ‘goede’ richting kan zetten. Dit maakt het makkelijk en veilig. Ik kan steeds meer ontspannen, meer uit mijn hoofd in mijn lichaam en gevoel komen. Dank je wel daarvoor!

~ Christina ~

De belangrijkste plus: dat ik op mijn eigen tijd aan de slag kon met thema’s die voor mij nu belangrijk zijn. Hoe kom ik meer tot mezelf, hoe kies ik meer voor mezelf en op welke manier kan ik meer ontspannen? Dit zijn vragen waar ik in de modules van RUST antwoorden op kon vinden.
Wat mij hielp in de training was de regelmatige basis waarop een les beschikbaar kwam, de wekelijkse mail op een vast moment was voor mij een fijne stok achter de deur om aan de slag te gaan. Ook vond ik de verscheidenheid aan werkvormen en oefeningen erg prettig.

~ Nynke ~

Over Maroesja

Uit ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om meer rust te ervaren in het dagelijks leven. Zeker in de huidige tijd waarin we leven waar zoveel van ons gevraagd wordt. Er zijn veel prikkels van o.a. social media en we hebben vaak veel ballen tegelijk in de lucht te houden.

Zelf heb ik door het leven met de fibromyalgie geleerd om te gaan met chronisch ziek zijn en hoe je daarmee op verschillende manier naar het leven kan kijken. Daarnaast heeft het mij geleerd om goed te kijken waar ik energie van krijg. Het overlijden van mijn moeder na een lang ziekbed en een burn-out hebben gezorgd dat ik het belang weet van balans houden in je leven en contact hebben met je lichaam, je zelfzorg en intuïtieve kanten.

Met kennis uit jaren studies en het dagelijks leven heb ik inmiddels als lichaamsgericht therapeut en coach vele mensen geholpen om te leren ontspannen. Niet alleen op de yogamat, tijdens een wandeling, sporten of je hobby maar juist ook tijdens al je dagelijkse activiteiten waar niet altijd rust in aanwezig is. Graag help ik jou om vanuit je eigen rust het leven te leiden wat je wilt.