Tarieven en vergoedingen

Een individuele sessie duurt een uur.
Hoe vaak en hoe lang je sessies blijft volgen is afhankelijk van je vraag, je vermogen te luisteren naar je lichaam en innerlijke wereld en wat je meedraagt aan ‘bagage’ in je leven. Geleidelijk ga je meer voelen en toelaten wat er in je leeft.

Ik werk met een integrale benadering van therapie en yoga, meng traditionele coaching, holistische ademtherapie, Somatic Experiencing en somatische hulpmiddelen om grotere zelfregulering en welzijn te ondersteunen.

Tarieven

Kennismakingsgesprek: gratis

Individuele coaching
Losse sessie: € 85,-
Losse sessie via Skype of Zoom: € 75,-
Pakket basis (5 sessies): € 380,-
Pakket verdiepend (10 sessies): € 725,-
Individuele coaching via de werkgever: offerte basis

Lichaamsgerichte therapie: € 75,-
Individuele yogatherapie: €75,-
Trauma Sensitieve Yoga: 75,-
Ademtherapie: € 75,-
Traumatherapie: €75,-

Annuleringsvoorwaarden: Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 36 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat afmelden dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Vergoedingen

Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoed de kosten niet vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering, aangezien ze mijn diensten onder preventie plaatsen. Ook wordt de aanvullende zorgverzekering voor veel mensen steeds duurder terwijl het nu juist de aanvullende zorgverzekering is waaruit (meestal slechts een deel) van de behandelingen die ik geef worden betaald. De jaarpremie die jij dan voor een aanvullende zorgverzekering moet betalen is vaak meer dan wat je per jaar bij mij aan behandelingen uitgeeft. Daarom voelt het voor mij ongemakkelijk om me aan te sluiten bij zorgverzekeraars voor vergoeding, aangezien dit in veel gevallen weinig te bieden heeft.

Tegelijkertijd geeft deze vrijheid jou en mij de ruimte om binnen mijn praktijkruimte een passend en persoonlijk traject af te spreken wat niet hoeft te voldoen aan protocollen van een zorgverzekeraar.

Overigens zijn er enkele zorgverzekeraars die incidenteel consulten toch vergoeden vanuit hun aanvullingsfonds. Neem bij twijfel vooraf contact op met je ziektekostenverzekeraar.