Samenwerking

Samenwerking is wat mij betreft zo enorm belangrijk. Naast samenwerking met je eigen lichaam, geest en ademhaling in de activiteiten die ik bied heb ik ook een vast samenwerkingsverband met diverse bedrijven in Leeuwarden, Wognum en de rest van het land:

Yogacentrum Leeuwarden

Binnen Yogacentrum Leeuwarden ben ik 1 van de yogadocenten die daar Hatha & Yin yogalessen verzorgd. Binnen Yogacentrum Leeuwarden wordt kwalitatief hoogwaardige yoga gegeven in een no-nonsense sfeer.
Meer van ze weten? Kijk hier om naar de website van Yogacentrum Leeuwarden te gaan.

Hettinga en Trip

Hettinga & Trip geeft een persoonlijke benadering en behandeling in fysiotherapie, manuele therapie en bekkenfysiotherapie Leeuwarden. Ik werk vooral samen met de bekkenfysiotherapie.
Meer van ze weten? Kijk hier om naar de website van Hettinga en Trip te gaan.

TIGRA Leeuwarden

TIGRA Leeuwarden werkt aan het verbeteren van je vitaliteit en gezondheid. Met de verschillende specialisaties en disciplines, fysiotherapie, leefstijl& training en arbeid&gezondheid. Door een samenwerking aan te gaan kan mijn therapie palet (individuele yoga, Trauma Sensitieve Yoga en SE Traumatherapie) waar nodig uitgebreid en versterkt worden en kan ook de multidisciplinaire werkwijze van TIGRA Leeuwarden een nog bredere verbetering van vitaliteit en gezondheid opleveren. Bijvoorbeeld door fysiotherapie te combineren met individuele yoga of traumatherapie.
Meer van ze weten? Kijk hier om naar de website van TIGRA Leeuwarden te gaan.

Fjuel

Fjuel ondersteunt, coacht en inspireert zodat de kennis die binnen de organisatie aanwezig is met elkaar verbonden wordt. Ze brengen kennis, inzicht en wijsheid van de groep bij elkaar. Binnen Fjuel ben ik 1 van de coaches en facilitatoren.
Meer van ze weten? Kijk hier om naar de website van Fjuel te gaan.

Echt ik

Samen met coach Marisca van der Poll van Echt ik verzorg ik weekenden en workshops gericht op ontspanning, zelfontwikkeling en zelfkennis.
Meer van Echt ik weten? Kijk hier om naar de website te gaan.

Ad Schoutsen – praktijk voor therapie en coaching

In Wognum deel ik de praktijkruimte met Ad Schoutsen. Waar nodig kan soms (een deel van) het traject in overleg ook makkelijk samen opgepakt worden. Meer weten van Ad Schoutsen? Kijk hier om naar de website te gaan.