Op jezelf bouwen – online training

Bij veel drukte, stress of veranderingen in ons leven kunnen onze gedachten vaak gaan over wat we willen in ons leven en wat we willen achterlaten. Hiervoor ruimte en tijd maken, om intenties echt om te zetten in acties en voordelen, kan heel uitdagend zijn.

Krijg hulp bij het aanbrengen van de veranderingen die je in je leven wilt zien, door een solide basis te leggen om een leven te hebben wat goed voor jou is.

Dit is wat je leert:

 • Weet ik wat zelfzorg is.
 • Heb ik een ritme gevonden wat past bij mijn leven.
 • Heb ik een inventarisatie van waar ik energie van krijg en waar ik van leegloop, zodat ik kan beslissen wat wel en niet werkt zonder schuld of schaamte.
 • Helpt mijn 4-staps Zelfzorg Actie Plan om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren.
 • Ben ik meer van mezelf gaan houden.
 • Weet ik mijn grenzen te bewaken.
 • Kan ik in balans blijven met alles wat er speelt.
 • Neem ik bewuste beslissingen en onderneem ik krachtige acties zodat ik echt aanwezig kan zijn bij alle zegeningen die het leven kan brengen.

In deze online training OP JEZELF BOUWEN deel ik als therapeut en coach mijn beste zelfzorg strategieën om je te helpen meer vreugde, vrede en nieuwe patronen te creëren die resoneren met je ware hart en je te ondersteunen op deze reis naar goede gezondheid en geluk. Boek nu de 90 dagen online training OP JEZELF BOUWEN, om je zelfzorg te vergroten en te zorgen voor meer veerkracht en balans in je leven.

JA, ik wil graag aan het werk met OP JEZELF BOUWEN

 

Wat houdt het in

Zelfzorg is een radicale daad. Het helpt ons onze kracht, onze passies en onze routine terug te winnen. Deze minitraining wordt in je inbox geleverd met tips, uitdagingen en technieken om zelfzorg, zelfliefde en zelfrespect in je dagelijkse leven te vergroten.

Het is een training waarin ik jou de structuur, technieken, middelen en expertise aanreik die jij kunt gebruiken bij jouw ontwikkeling en groei. Waarmee je elke dag de fundamentele zorgen aanpakt die echte vreugde en vervulling kunnen ondermijnen.

Niemand ontwikkelt jou, jij ontwikkelt jezelf. En als jij verandert, verandert jouw omgeving mee. Jij bent zelf de initiator, motivator en onderzoeker in jouw eigen ontwikkeling. Jij leert van jezelf, iedere dag weer. Jij bewandelt jouw eigen pad en staat aan het roer. Ik begeleid je hierbij en bied handvatten aan van waaruit jij jouw zelfzorg kan vergroten.

Deze training is voor jou als:

 • Je het moeilijk vindt om nee te zeggen, grenzen te trekken of eerlijk te spreken als het gaat om wat goed is voor jou.
 • Je meer ruimte wilt in je geest, lichaam en agenda, zodat je je rustig kunt voelen (zelfs als je vastzit in het verkeer, werk- of gezinsdrukte).
 • Je jaar na jaar naar dezelfde stressvolle afspraken blijft gaan omdat je bang bent iemands gevoelens te kwetsen OF je weet niet hoe je er uit kunt komen.
 • Je weet dat er een betere manier moet zijn om je leven te vieren dan dezelfde cyclus van verplichtingen en burn-out te herhalen waardoor je je uitgeput voelt in plaats van opgewonden!
 • Je weet dat ergens kracht in jezelf zit om vanuit te leven, je passies te volgen en een routine terug te vinden die daarbij past.

Je hebt een keuze, ongeacht wat je ‘altijd’ hebt gedaan tijdens je dagelijkse activiteiten.

Dit is wat je krijgt als je je zo even aanmeldt:

 • 3 mails in de week die je ondersteunen bij jou zoektocht naar zelfzorg. Krachtige technieken om meer te krijgen van wat je wilt in het leven.
 • 90 dagen lang tips, informatie, uitdagingen en praktische oefeningen om zelfzorg, zelfliefde en zelfrespect in je dagelijks leven te vergroten.
 • Een werkblad om je zelfliefde activiteiten lijst samen te stellen.
 • Begeleide meditaties die zorgen voor kalmte, rust, focus en kracht.
 • Schrijf- en reflectie oefeningen om te ontdekken wat voor jou werkt.
 • Een begeleide Yoga Nidra voor meer ontspanning.
 • Een stappenplan om een Zelfzorg Actie Plan te maken wat bij jou past.
 • Informatie die je een liefdevolle schop onder de kont geeft om voor jezelf te gaan zorgen, nee te durven zeggen en grenzen te bewaken.

Je KAN je leven transformeren van iets waar je tegen opziet of gewoon “doorkomt” in iets dat je koestert en wat vreugde geeft. Leer hoe jij je eigen verlangens kan respecteren, zodat je een zeer bevredigend, gezond en veerkrachtig leven kan leiden.

Dus, wat wordt je investering?

Hoeveel tijd je erin stopt is aan jou. Wat past op dit moment, wat geeft je voeding, hoeveel zin/tijd kan en wil je ervoor maken. Doordat het geheel online is kan je er elk moment op terug vallen en het geheel op je eigen tempo doorlopen en naar terug keren. In 90 dagen blijvende verandering creëren om je zelfzorg te vergroten en te zorgen voor meer veerkracht en balans in je leven.

Deze training heeft door alles wat je krijgt een waarde van €237,-

NU loopt de actieprijs van € 97,-

De kosten zijn eenmalig en je blijft onbeperkt toegang houden tot de informatie.

JA, ik wil graag aan het werk met OP JEZELF BOUWEN

Bij de start van de training dacht ik: 90 dagen is best lang… Maar de diversiteit maakte dat ik er naar uit ging kijken en het goed vol te houden was.

Door bewust ook aan jezelf te denken en meer aandacht te geven zorgt ervoor zorgt dat ik mezelf meer serieus ben gaan nemen, meer inzicht krijg in mezelf en ook wat beter gaat relativeren. Daarom heel fijn dat je deze training aanbiedt: laagdrempelig, niet te moeilijk en afwisselend. Maar vooral een positieve manier om de blik naar binnen te richten en goed voor jezelf te zorgen. Vooral omdat jezelf de enige bent die weet wat je nodig hebt.

~ Titia ~

Ik vond het een super leuke training die perfect aansluit bij een druk leven en de wens om daar balans in aan te brengen. Qua vormgeving zag het er prachtig uit en de informatie is zeer waardevol. Thanks!

~ Rhodee ~

Het waardevolste aan deze training vond ik dat je met iedere oefening weer getriggerd wordt om over bepaalde zaken na te denken.
De regelmaat waarmee de berichten kwamen en de verscheidenheid van de opdrachten, een mooie quote, een schrijfopdracht, een mooi leerstuk waren leuk en behulpzaam daarbij.

~ Carolien ~