Op jezelf bouwen – online training

Bij veel drukte, stress of veranderingen in ons leven kunnen onze gedachten vaak gaan over wat we willen in ons leven en wat we willen achterlaten. Hiervoor ruimte en tijd maken, om intenties echt om te zetten in acties en voordelen, kan heel uitdagend zijn.

Krijg hulp bij het aanbrengen van de veranderingen die je in je leven wilt zien, door een solide basis te leggen om meer te krijgen van wat je wilt.

  • Weet ik wat zelfzorg eigenlijk is
  • Heb ik een ritme gevonden wat past bij mijn leven
  • Helpt mijn 4-staps Zelfzorg Actie Plan om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren
  • Ben ik meer van mezelf gaan houden
  • Weet ik beter mijn grenzen te bewaken
  • Kan ik beter in balans blijven met alles wat er speelt

Boek nu de 12 weken online training OP JEZELF BOUWEN, om je zelfzorg te vergroten en te zorgen voor meer veerkracht en balans in je leven. Het is eigenlijk meer dan een training, het is een voedingssysteem. Want ik ben niet geïnteresseerd in het toevoegen van extra werklast. Het is een 12 weekse voedingsbron om je te ondersteunen op deze reis naar meer gezondheid en geluk. Voor zelfontdekkers die zichzelf serieus nemen, nieuwsgierig zijn, willen leren luisteren naar zichzelf en plezier willen krijgen in zelfzorg in alle 8 levensgebieden.

JA, ik wil graag aan het werk met OP JEZELF BOUWEN

Wat houdt het in

Zelfzorg is een radicale daad. Het helpt ons onze kracht, onze passies en onze routine terug te winnen. Deze minitraining wordt in je inbox geleverd met tips, uitdagingen en technieken om zelfzorg, zelfliefde en zelfrespect in je dagelijkse leven te vergroten.

Het is een training waarin ik jou de structuur, technieken, middelen en expertise aanreik die jij kunt gebruiken bij jouw ontwikkeling en groei. Waarmee je elke dag de fundamentele zorgen aanpakt die echte vreugde en vervulling kunnen ondermijnen.

Niemand ontwikkelt jou, jij ontwikkelt jezelf. En als jij verandert, verandert jouw omgeving mee. Jij bent zelf de initiator, motivator en onderzoeker in jouw eigen ontwikkeling. Jij leert van jezelf, iedere dag weer. Jij bewandelt jouw eigen pad en staat aan het roer. Ik begeleid je hierbij en bied handvatten aan van waaruit jij jouw zelfzorg kan vergroten.

Aanbod

Je krijgt 12 weken lang 3x per week een mail met tips, informatie, uitdagingen en praktische oefeningen om zelfzorg, zelfliefde en zelfrespect in je dagelijkse leven te vergroten. Krachtige technieken om meer te krijgen van wat je wilt in het leven.

Kosten

Hoeveel tijd je erin stopt is aan jou. Wat past op dit moment, wat geeft je voeding, hoeveel zin/tijd kan en wil je ervoor maken. Doordat het geheel online is kan je er elk moment weer op terug vallen en het geheel op je eigen tempo doorlopen en ook later weer naar terug keren.

Normaal €57,- NU € 37,-

De kosten zijn eenmalig en je blijft onbeperkt toegang houden tot de informatie