Coaching tarieven

Wil jij ontdekken wat coaching jou te bieden heeft? Je bent van harte welkom om zelf te komen ontdekken wat coaching allemaal voor je kan betekenen. Wil je na het bekijken van de tarieven en de mogelijkheden meer informatie ontvangen over coaching of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur me hier een berichtje. Laat me daarin weten waar jij coaching bij zou willen krijgen. Ik neem dan in ieder geval contact met je op.

Vrijblijvend kennismaken

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met een lekker kopje thee (of koffie) maken we kennis, kijken of we een goede klik hebben om fijn te kunnen samenwerken, en ik beantwoord jouw eventuele vragen. Ook kun je me iets vertellen over de reden waarom je een coach zoekt. Iets over waar je naar verlangt, wat er momenteel niet lekker loopt of wat je wilt leren. Zodat we samen kijken welke werkwijze jouw proces je op dit moment het beste kan ondersteunen.

 

BOEK NU een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Losse sessie particulier

Soms wil je graag een losse coach sessie boeken.

Of een keertje langs komen om even van je af te praten. Wat dingen samen op een rijtje te zetten. Even een luisterend oor, waarna je weer verder kunt.

Kosten € 85,- (incl. btw)

 

BOEK NU een losse sessie

 

Pakket particulier klein

Vaak kan een coachingstraject langer zijn dan 1 losse sessie. Ik bied daarom een pakket à 5 coaching sessies van 75 minuten aan. Met ruim 12% pakketvoordeel.

Kosten € 368,- (incl. btw)

 

BOEK NU een pakket particulier klein

 

Pakket particulier extra

Vaak kan een coachingstraject langer zijn dan 1 losse sessie. Ik bied daarom een pakket à 10 coaching sessies van 75 minuten aan. Met ruim 15% pakketvoordeel.

Kosten € 719,- (incl. btw)

 

BOEK NU een pakket particulier extra

 

Coaching bedrijven

Coachsessies bij, of in opdracht van bedrijven.

Coachingstrajecten kunnen met de Coachings Monitor geëvalueerd worden en de eindreportage geeft zicht op de kwaliteit, voortgang en rendement van het coachingstraject.

Wil je als particulier via je werkgever een coachingstraject doen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kosten € 120,- per uur (excl. 21% btw)

 

NEEM CONTACT OP (bedrijven)

 

Coaching zzp-er

Als ZZP’er kan het soms ook fijn zijn om in een coachsessie dingen helder te krijgen.

Ook kan er na het merkessentie traject behoefte zijn om af en toe bij te blijven sturen in je marketing en communicatie. Te sparren hoe het gaat met je business.

Vervolgsessies zijn ook mogelijk om per Skype te doen.

Kosten € 85,- per uur (excl. 21% btw)

Skype € 40,- per half uur (excl. 21% btw)

 

NEEM CONTACT OP (zzp-er)

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Een particuliere sessie duurt 75 minuten en bestaat uit gesprekken, eventueel aangevuld met lichaamsgericht werken (yoga, meditatie en energiewerk).
  • Bij de pakketkorting wordt het gehele bedrag vooraf betaald.
  • Als de genoemde bedragen voor jou niet haalbaar zijn, maar je wilt toch graag gebruik maken van mijn diensten. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dan kunnen we in onderling overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn.
  • Een bedrijfs sessie gaat in overleg en wordt per uur gerekend. De sessie bestaat uit gesprekken, eventueel aangevuld met lichaamsgericht werken (yoga, meditatie en energiewerk)
  • Wil je via je werkgever een coachingstraject doen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.
  • Wat je met me bespreekt is te allen tijde vertrouwelijk.
  • Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 36 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat afmelden dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Betalingen contant voldoen of per factuur, er is geen mogelijkheid tot mobiel betalen.
  • Op alle tarieven en bepalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.