Coaching

Wil jij ontdekken wat coaching jou te bieden heeft? Ik wil je helpen vertrouwen te krijgen in je gevoelens en indrukken. Ik wil je een veilige omgeving geven om in helderheid het verleden af te sluiten en stappen naar de toekomst te zetten. Op het moment dat je dieper afpelt naar de kern van wie je werkelijk bent, als mens, als ondernemer, kom je uit bij een stevig fundament. Door van binnen naar buiten te werken blijf je trouw aan jezelf. Kun je thuiskomen bij jezelf en in het leven. Dat is de essentie van het leven.

Ik werk met een integrale benadering waardoor in de coaching ook de zoektocht meegenomen kan worden in de lichaamservaringen. Hiermee biedt ik een belichaamde benadering van herstel die zachtjes de elementen van de geest en het lichaam in elkaar weeft, die veerkracht bevordert en je weer richting geeft in je leven.

Wil je na het bekijken van de mogelijkheden meer informatie ontvangen over coaching of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur me een bericht. Laat me daarin weten waarin jij met mij samen wil werken. Ik neem dan in ieder geval contact met je op.

Individuele Coaching

Bij de (online) coaching sessies sta jij centraal. Geen enkele sessie is hetzelfde, jij bent leidend, ik reik je alleen de tools aan die jij nodig hebt.

Door meer vertrouwen te krijgen in je gevoelens en indrukken kun je dieper afpellen naar wie je werkelijk bent.

LEES VERDER

Coaching voor werkgevers

Je wilt graag gelukkige medewerkers, want geluk is de sleutel naar betrokken, energieke en gezonde werknemers. Zij kunnen het beste uit zichzelf halen. Want als je werknemer gelukkig is, haalt deze het beste uit zichzelf. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een gelukkige werknemer 40% productiever is.

Je wilt graag gehoor geven aan de onzekerheden van je werknemers, maar je hebt niet de tijd om hier voldoende aandacht aan te schenken?

LEES VERDER

Maandelijkse Coaching APK

Een (online) coachgesprek kun je vergelijken met een goed gesprek met een goede vriend of vriendin over een onderwerp waar jij zelf niet helemaal uitkomt, waarover je piekert of dat je te veel bezig houdt. Een gesprek met een coach gaat echter verder dan een gesprek met een goede vriend. Een coach is opgeleid om je de juiste, positief kritische vragen te stellen. Het beeld van jou is nog niet gekleurd door eerdere gezamenlijke ervaringen en de coach heeft geen oordeel over jou of over hoe jij je leven inricht. Ik houdt je een spiegel voor, daag je uit om actie te nemen waar nodig en ben je professionele ‘maatje’ op weg naar je doel. Ik kijk van een afstandje naar jouw ‘probleem’ en ben toch betrokken.

LEES VERDER

E-coaching

E-coaching, of online coaching, is coaching via email. Het werkt als een soort online dagboek. Je schrijft wat je meemaakt, wat je daarbij voelt, wat je zou willen.

Maar…. dit dagboek praat terug! Soms al binnen een paar uur, maar altijd binnen 48 uur krijg je respons. Je krijgt feedback, tips, opdrachten of ik stel je vragen.

Als je daar behoefte aan hebt, kunnen we de online coaching ook aanvullen door per telefoon, sms of WhatsApp te communiceren, of een afspraak te maken om te Skypen of Zoomen. Net wat nodig is, handig uitkomt of meerwaarde geeft aan jouw online coaching.

LEES VERDER

WIL JE GEÏNSPIREERD BLIJVEN?

Schrijf je in en ontvang tips, inspiratie en nieuws hoe jij jezelf authentiek in de wereld kunt zetten in je leven en je werk.