Coaching

Wil jij ontdekken wat coaching jou te bieden heeft? Ik wil je helpen vertrouwen te krijgen in je gevoelens en indrukken. Ik wil je een veilige omgeving geven om in helderheid het verleden af te sluiten en stappen naar de toekomst te zetten. Op het moment dat je dieper afpelt naar de kern van wie je werkelijk bent, als mens, als ondernemer, kom je uit bij een stevig fundament. Door van binnen naar buiten te werken blijf je trouw aan jezelf. Kun je thuiskomen bij jezelf en in het leven. Dat is de essentie van het leven.

Ik werk met een integrale benadering waardoor in de coaching ook de zoektocht meegenomen kan worden in de lichaamservaringen. Hiermee biedt ik een belichaamde benadering van herstel die zachtjes de elementen van de geest en het lichaam in elkaar weeft, die veerkracht bevordert en je weer richting geeft in je leven.

Wil je na het bekijken van de mogelijkheden meer informatie ontvangen over coaching of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Stuur me een bericht. Laat me daarin weten waarin jij met mij samen wil werken. Ik neem dan in ieder geval contact met je op.

Individuele Coaching

Door meer vertrouwen te krijgen in je gevoelens en indrukken kun je dieper afpellen naar wie je werkelijk bent.  

LEES VERDER

Coaching voor werkgevers

Je wilt graag gehoor geven aan de onzekerheden van je werknemers, maar je hebt niet de tijd om hier voldoende aandacht aan te schenken?  

LEES VERDER    

Merk Businesscoaching

Jezelf als ondernemer op een authentieke manier presenteren maakt je enorm krachtig. Mijn doel is om je te inspireren en richting te geven in de zoektocht naar jouw merkessentie. Om te zorgen dat jij op jouw eigen unieke wijze zichtbaar kan zijn.  

LEES VERDER

WIL JE GEÏNSPIREERD BLIJVEN? Schrijf je in en ontvang tips, inspiratie en nieuws hoe jij jezelf authentiek in de wereld kunt zetten in je leven en je werk.