Coaching in Leeuwarden

Als coach begeleid ik jou bij het aangaan van de innerlijke reis. Ik wil je helpen vertrouwen te krijgen in je gevoelens en indrukken. Ik wil je een veilige omgeving geven om in helderheid het verleden af te sluiten en stappen naar de toekomst te zetten. Op het moment dat je dieper afpelt naar de kern van wie je werkelijk bent, als mens, kom je uit bij een stevig fundament. Door van binnen naar buiten te werken blijf je trouw aan jezelf. Kun je thuiskomen bij jezelf en in het leven. Je creëert meer balans en helderheid bij vragen als “wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik.” Je doel kan veranderen, maar jouw weg blijft steeds jouw weg. Dat is de essentie van het leven.

Wil je dat ik een stukje samen met je meeloop op jouw weg? Mail me op contact@maroesjagrabijn.nl voor een coachingstraject.

De thema’s waar ik graag mee werk:

  • Het ontwikkelen van je intuïtie en het leren vertrouwen op de wijsheid van je hart, zodat je kan loslaten en het gevoel van falen kan verdwijnen.
  • Het ontdekken van nieuwe gebieden in jezelf: thema’s, talenten en persoonlijke potentie wat zich o.a. kan uiten in: betere balans werk/privé, minder last van perfectionisme en minder last van burn-out gerelateerde klachten.
  • Bij jezelf leren blijven in alle rollen die je vervult in onze huidige, drukke samenleving, zodat je de verantwoordelijkheid daar laat waar deze hoort.
  • Zelfcompassie ontwikkelen en je eigen grenzen leren aangeven en bewaken om in je eigen kracht te blijven
  • Het verhelderen en helen van dieper liggende thema’s om jouw persoonlijke en spirituele groei te stimuleren.
  • Je energie leren managen door middel van yoga, meditatie en visualisatie.

 

BOEK NU een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Praktische informatie

  • Een particuliere sessie duurt 75 minuten en bestaat uit gesprekken, eventueel aangevuld met lichaamsgericht werken (yoga, meditatie en energiewerk).
  • We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met een lekker kopje thee (of koffie) maken we kennis, kijken of we een goede klik hebben om fijn te kunnen samenwerken, en ik beantwoord jouw eventuele vragen. Ook kun je me iets vertellen over de reden waarom je een coach zoekt. Iets over waar je naar verlangt, wat er momenteel niet lekker loopt of wat je wilt leren. Zodat we samen kijken welke werkwijze jouw proces je op dit moment het beste kan ondersteunen.
  • Meer weten over de diverse (zakelijke) mogelijkheden en tarieven.