Gratis

Artikelen, audio files, downloads en wat je nog meer kan ondersteunen in je proces om bij jezelf uit te komen. Zodat jij weer volop kan leven, zonder de rem erop. Ik hoop dat je hier vind wat je zoekt. Dit zal de in de tijd steeds verder uitbreiden.

DOWNLOAD HIER GRATIS HET E-BOOK: HET VERSCHIL TUSSEN DENKEN EN VOELEN

Download hier het verschil tussen DENKEN en VOELEN. Zodat jij met meer ontspanning in het leven kan staan. Inclusief 5 praktische oefeningen. Wat zou er gebeuren als je meer leert te vertrouwen op je lichaam als gids? Niet alleen je hoofd, maar het gehele lijf.

Kom langs voor een GRATIS kennismakingsgesprek. Met een kopje thee erbij maken we kennis, beantwoord ik jouw vragen en kijken we of er een goede klik is om te kunnen samenwerken. Zodat jij weer volop kunt leven.

MELD JE HIER AAN VOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

DOWNLOAD HIER GRATIS HET E-BOOK: 8 TIPS OM MEER VANUIT JE ESSENTIE TE LEVEN EN TE WERKEN

Download hier de 8 tips om meer vanuit je essentie te leven en te werken. Zodat jij nog meer bij jezelf kan komen, je bewust kunt worden van je eigen kracht en het leven kunt leiden wat je echt wilt. Wat zou er gebeuren als je jezelf mag zijn in alles?

In de media

Mijn verhalen en artikelen komen soms ook op andere plekken tot zichtbaarheid in de media. Als gastspreker, blogger of geïnterviewde. Hier vind je een kleine recente selectie.

WIL JE GEÏNSPIREERD BLIJVEN? Schrijf je in en ontvang tips, inspiratie en nieuws hoe jij vanuit meer ontspanning in contact met jezelf kan zijn.