Gratis weggevers

Artikelen, audio files, downloads en wat je nog meer kan ondersteunen in je proces om bij de kern te komen. Ik hoop dat je hier vind wat je zoekt. Dit zal de in de tijd steeds verder uitbreiden.

DOWNLOAD HIER GRATIS HET E-BOOK: 8 TIPS OM MEER VANUIT JE ESSENTIE TE LEVEN EN TE WERKEN

Download hier de 8 tips om meer vanuit je essentie te leven en te werken. Zodat jij nog meer bij jezelf kan komen, je bewust kunt worden van je eigen kracht en het leven kunt leiden wat je echt wilt. Wat zou er gebeuren als je jezelf mag zijn in alles?

Download hier de Brand Checker. Zodat jij duidelijke kaders voor je merk kan hebben die voor meer rust en overzicht zorgen in wat je doet. Een sterk merk helpt vertrouwen te creëren bij je klanten en je te onderscheiden van je concurrenten. Heb jij al een authentiek en sterk merk?

DOWNLOAD HIER GRATIS HET E-BOOK: BRAND CHECKER, VOOR EEN STERK AUTHENTIEK MERK

In de media

Mijn verhalen en artikelen komen soms ook op andere plekken tot zichtbaarheid in de media. Als gastspreker, blogger of geïnterviewde. Hier vind je een kleine recente selectie.

WIL JE GEÏNSPIREERD BLIJVEN? Schrijf je in en ontvang tips, inspiratie en nieuws hoe jij jezelf authentiek in de wereld kunt zetten in je leven en je werk.