Individuele Yoga lessen

Het werken in een individuele les is een goede manier om te beginnen met yoga of het verbeteren van je yoga beoefening. Of te gebruiken bij herstel van ziekte of blessures. Je maakt sneller vorderingen en alle aandacht is er voor jou.

Het is van groot belang om de grenzen en de behoeften van je lichaam te respecteren. In een individuele les heb ik de kans om je goed te observeren en te leren over je lichaam, intentie, sterktes en blokkades.

Jij staat centraal en er wordt gewerkt aan de onderwerpen en klachten die jij belangrijk vindt. Dat kan van fysieke aard zijn (bv. rugklachten), op het emotionele vlak liggen (bv. angst of ademhalingsproblemen), maar kan ook op het spirituele vlak liggen (waar wil je heen in je leven).

Wil je dat ik een stukje samen met je meeloop op jouw weg?

 

 Maak nu een afspraak!

Praktische informatie

  • Soms zijn enkele individuele yogalessen al voldoende om inzicht en verbetering te verkrijgen. In overleg bespreken we je wensen, eventuele blessures en worden er persoonlijke lessen voor je gemaakt.
  • Een les duurt 60 min en kan bestaan uit verschillende yogastijlen en meditaties.
  • De individuele lessen zijn in mijn praktijkruimte in Leeuwarden. In uitzonderingssituaties kan in overleg het mogelijk zijn om bij je thuis de les te krijgen.
  • Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 36 uur voorafgaand aan de les. Mocht je je niet afmelden of te laat afmelden dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. Betalingen contant voldoen of per factuur, er is geen mogelijkheid tot mobiel betalen.