PROEVEN aan RUST – ONLINE TRAINING

Wil je rust en ontspanning in je leven?
Merk je dat de balans wat weg is?
Vaak proberen we alles met ons hoofd, ons denken, aan te pakken. Terwijl veel van onze wijsheid in ons lichaam zit.

Tegen de tijd dat we volwassen zijn, zijn velen van ons gestopt met luisteren naar de belangrijke signalen van ons lichaam. Weten we niet meer wat we op een bepaald moment nodig hebben en vaak horen we onze innerlijke berichten niet totdat het luider schreeuwt … en ongemak verandert in stress of ziekte.

Rust en balans ervaren

We kennen allemaal op een bepaalde manier wel dat we rust hebben of kunnen krijgen in ons leven. Door wat bewuster adem te halen, te zwemmen, werken in de tuin, een serie kijken, etc. zijn er momenten dat we proeven aan rust in ons leven. En er is misschien een verlangen naar rust en balans tijdens een vergadering, tijdens spitsuur met je kinderen of op die momenten dat je merkt dat je teveel ballen tegelijk in de lucht aan het houden bent.

Ons lichaam als raadgever

Want wat is er nu echt belangrijk? Wat zijn nu al die ballen die je in de lucht moet houden? Meestal zijn die zaken niet allemaal even urgent. Je hoeft niet naar iedere verjaardag, het huis hoeft echt niet op ieder moment spic en span te zijn. De beste raadgever is daarbij, en dat vergeten we vaak, ons lichaam. Als je teveel op je bord hebt, moet je een keuze maken. Je lichaam kan je daarbij helpen. In de online training RUST, in je lijf en de stress verdwijnt ga ik hier uitgebreid op in.

In deze training leer ik je hoe je rust en balans creëert in het dagelijks leven. 
Door bewust te zijn van je lichaam, je energiehuishouding en je lichaamswijsheid.

Dit is wat PROEVEN aan RUST je oplevert!

 • Weten wat rust en ontspanning is
 • Weten en ervaren hoe rust in je lichaam eruit ziet.
 • Balans ervaren
 • Je opmerkzaamheid vergroten
 • Je lichaamswijsheid leren gebruiken
 • Bewust zijn van je energiehuishouding
 • Praktische handvatten voor in het dagelijks leven

De training PROEVEN AAN RUST bestaat uit 5 mails:

 • Mail 1: Introductie
  Kaders, verwachtingen en ervaren wat rust en balans kan zijn.
 • Mail 2: Rust en ontspanning
  Uit de training RUST in je lijf Les 1 Rust en ontspanning, inclusief het werkboek + werken met de Felt Sense.
 • Mail 3: Thuiskomen bij jezelf
  Leren thuiskomen in je lichaam en een team vormen met je lichaamswijsheid.
 • Mail 4: Je energiehuishouding
  Hoe ga je om met je energie in het dagelijks leven.
 • Mail 5: Wat je aandacht geeft groeit
  Balans en veerkracht op je pad.

Dit betekent naast theorie ook een werkboek en oefeningen. Ik leer je naar jezelf te luisteren en op weg te gaan naar rust en balans in je leven.

Dit is wat je krijgt als jij je aanmeldt!

 • Je krijgt direct toegang tot de mail serie met het werkboek, oefeningen en informatie.  
 • De theorie aangevuld met tools; meditaties, visualisaties, ademoefeningen en schrijfopdrachten 
 • Ik leer je naar jezelf luisteren en rust en balans te krijgen.
 • Levenslang toegang
  EXTRA BONUS
 • Korting op RUST in je lijf

Dus, wat wordt je investering?

Dat je nu dit leest is dus een bijzonder moment, want ik weet van de mensen die je voor gegaan zijn dat het ze balans heeft gebrachtinzicht in hoe je energiehuishouding bij jouw werkt en blijvende verandering in het ontspanning ervaren in het lichaam en hoofd heeft opgeleverd. 

Deze training heeft door alles wat je krijgt een waarde van €297,-
Mocht jij ook willen ontdekken hoe de PROEVEN aan RUST jou kan helpen om je balans terug te vinden.

NU LOOPT DE ACTIEPRIJS VAN € 97,-

De kosten zijn eenmalig en je blijft onbeperkt toegang houden tot de informatie.

Ik vind de verduidelijking en de informatie erg fijn omdat je zo beter ontdekt hoe emoties, gevoelens ed werken op verdiepender niveau. Daarnaast zijn het kleine oefeningen die de stap om het daadwerkelijk te gaan proberen makkelijker en veiliger te maken. Dit kan jij heel goed!

~ Kira ~

Mijn grootste inzicht is dat ik mijn lichaam vaak alleen als vervoersmiddel gebruik. Ik heb nu ook echt ervaren dat het anders kan. Stap voor stap nieuwe route leren.

~ Marion ~

Opmerkzaamheid, voelen, oefenen en frustratie zijn een paar woorden voor mij over deze training. Heel mooi om zo er aan te proeven, nu wil ik graag meer! Kijken of de frustratie van niet altijd rust hebben overgaat als ik ook de training RUST, in je lijf ga doen. Deze training heeft me daar nieuwsgierig naar gemaakt!

~ Johanna ~

Informatief en verhelderend. Met fijne tips om mee aan de slag te gaan.

~ Jan ~

De goede (achtergrond) informatie en ook de inzichten en de aanvullende filmpjes. Heel fijn. En ik had ze nooit eerder gezien…

Aanrader!

~ Sonja ~

Het meest waardevolle vond ik het werkboek. Het meegenomen worden in het vinden van de rust en het voelen van je lichaam. De korte video’s zijn daarop waardevolle aanvullingen omdat het daarmee tastbaarder word en je bewuster er mee bezig bent.

~ Linda ~

OVER MAROESJA

Uit ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om meer rust te ervaren in het dagelijks leven. Zeker in de huidige tijd waarin we leven waar zoveel van ons gevraagd wordt. Er zijn veel prikkels van o.a. social media en we hebben vaak veel ballen tegelijk in de lucht te houden.

Zelf heb ik door het leven met de fibromyalgie geleerd om te gaan met chronisch ziek zijn en hoe je daarmee op verschillende manier naar het leven kan kijken. Daarnaast heeft het mij geleerd om goed te kijken waar ik energie van krijg. Het overlijden van mijn moeder na een lang ziekbed en een burn-out hebben gezorgd dat ik het belang weet van balans houden in je leven en contact hebben met je lichaam, je zelfzorg en intuïtieve kanten.

Met kennis uit jaren studies en het dagelijks leven heb ik inmiddels als lichaamsgericht therapeut en coach vele mensen geholpen om te leren ontspannen. Niet alleen op de yogamat, tijdens een wandeling, sporten of je hobby maar juist ook tijdens al je dagelijkse activiteiten waar niet altijd rust in aanwezig is. Graag help ik jou om vanuit je eigen rust het leven te leiden wat je wilt.