Wil jij meer regie over je leven?

We gaan op weg en onderzoeken wat je écht wilt en welke obstakels je weerhouden. Je kunt een duidelijke vraag hebben, maar we kunnen ook werken met meer algemene verlangens of een thema. Met e-coaching krijg je in korte tijd inzicht en overzicht. Thuis, op het moment dat jij tijd hebt, heel comfortabel helderheid vinden in complexe zaken.

Denk hierbij aan:

 • keuzes maken in je loopbaan of leven
 • zoeken naar balans tussen jezelf en de omgeving
 • omgaan met emoties als angst, verdriet en woede
 • vergroten van je zelfvertrouwen
 • (weer) grip krijgen op je leven en (weer) gaan genieten

  BOEK NU een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kleine stappen met grote resultaten

E-coaching is een soort online dagboek. Je schrijft wat je meemaakt, wat je voelt daarbij, wat je zou willen… Maar dit dagboek praat terug! Soms al binnen een paar uur, maar altijd binnen 48 uur.

Ik kan je vragen beantwoorden, feedback geven, vragenlijsten opsturen en terugkoppelen, huiswerkopdrachten geven en bespreken, oefeningen en andere bijlagen meesturen. Met e-coaching kan je snel weer vooruit, want jij en ik hoeven namelijk niet tegelijkertijd online te zijn.

Het is een prettige manier van werken aan jezelf, zeker als je de voorkeur geeft aan schriftelijke communicatie boven mondelinge. Je kunt de tijd nemen om je gedachten te formuleren en je kunt in alle rust de input van mij lezen.

Bij e-coaching schrijf je je gevoelens en gedachten n.a.v. situaties uit je werk of privé op. Dit dwingt jezelf om na te denken. Er komt nuance en structuur in je verhaal, en schrijven geeft je emotie een plaats. Dat is al een grote stap naar de oplossing.

Bij e-coaching is de communicatie heel open en direct. Doordat je voor jezelf schrijft en je niet op iemand anders hoeft te letten, kom je snel tot de kern en boek je snel resultaat.

Voordelen e-coaching

De huidige tijd vraagt om deze flexibele vorm van coachen. Voor mensen die niet vast willen zitten aan een specifiek coaching tijdstip is e-coaching een uitkomst. Je kunt de sessies volgen via de computer, waar en wanneer je wilt.

Dankzij e-coaching kunnen coaching trajecten effectief en efficiënt worden ingericht. Je kan ook kiezen voor een combinatie van e-coaching en face-to-face-coaching. Dit levert op deze manier op een relatief korte termijn duurzame resultaten op.

Door online te werken (Whats app, mail) kan het snel en op je eigen tijd. Dit, (eventueel) in combinatie met persoonlijke gesprekken, maakt e-coaching tot een krachtige en volledig op jouw wensen afgestemde dienst.

 • Volledig maatwerk
 • Coachen wanneer het jou uitkomt
 • Lage investering, hoog rendement
 • Minder reistijd
 • Goedkoper dan face to face coaching
 • Frequent contact
 • Hoge mate van betrokkenheid
 • Kleine(re) actiestappen
 • Veiligheid en openheid
 • Snel tot de kern

Werkwijze

We starten met een kennismakingsgesprek via Skype of Zoom van 30 min.

Daarna is het traject een mix van schrijfopdrachten, oefeningen afgewisseld met korte contact momenten (±15 min) via whats app, sms, videobellen of telefoongesprek. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld om de 2 weken een Skype / Zoom sessie van een uur.

Ik integreer face-to-face coaching met online coaching om continue ontwikkeling te realiseren en groei te versnellen. Door te werken in de dagelijkse context, continu en met kleine, concrete stappen krijg je optimale ondersteuning.

Deze manier van coachen versnelt de natuurlijke manier waarop mensen leren, vaardigheden eigen maken en gedragsveranderingen realiseren.

BOEK NU een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Kosten

Het tarief is afhankelijk van de duur van het coachingstraject. Vooraf spreken we samen af hoeveel uur coaching we verwachten nodig te hebben.

Een strippenkaart van 5 keer een half uur voor €185,-.

Een kennismakingsgesprek per Skype of Zoom duurt 30 minuten en is zonder kosten.

Voorwaarden

Indien de gesprekken niet of niet langer kunnen worden gecombineerd met de e-coaching, dan gelden de algemene tarieven voor individuele coaching.

Bij e-coaching gelden weektarieven die vooraf worden betaald, bij het niet nakomen van de e-coach afspraken door de cliënt wordt geen restitutie verleend.

Indien jij, om moverende redenen, niet aan je e-mail verplichting in een bepaalde week kan voldoen dan dien je dat voorafgaand aan de betreffende week per e-mail te laten weten en kan er in overleg éénmaal worden opgeschort. Ook hier geldt een annuleringstermijn van 36 uur voorafgaand aan de e-coach week.